Дилър на трева е заловен с антични монети и ценности

Иманярът е притежавал над килограм марихуана
28 яну 2020 17:30,
7
Дилър на трева е заловен с антични монети и ценности
Снимка: БГНЕС илюстративна

Продължава активната работа на криминалистите от област Пазарджик по противодействие на разпространението на наркотици, съобщиха от полицията. Вчера специализирана полицейска операция в тази посока е проведена от екипи на група "Криминална полиция" при РУ - Пещера. Те атакували къща в пещерското село Радилово, собственост на 24-годишен мъж.

Още по темата

Вътре полицаите открили полиетиленов плик пригоден за вакуумиране, който бил пълен със суха зелена листна маса, както и чанта със същото съдържание. Последвали полеви наркотестове, като и в двата случая пробите се оказали положителни за марихуана. Иззетото наркотично вещество е с общо тегло от 1.130 килограма. Намерени са още електронна везна, пликове за разфасоване на дрогата, както и хартиено топче със семена.

Криминалистите продължили претърсването и се натъкнали на множество предмети представляващи културно-исторически ценности. Иззети са 26 броя монети с различен диаметър, накити и украшения, части от глинени съдове. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него са образувани две полицейски производства. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се внимава много със Закона за културното наследство! Това е поредната гербава милиционерска клопка за гражданите. Да намерят у вас парче от счупената ваза на баба ви и сте в кауша!Е, след година, като излязат всички експертизи, ще излезете, ама дотогава?
6
1
 
1
 
! Отговори
Val преди 4 години
Да си беше кротко продавал силажа!Ама лакомия! Сготвиха ли те сега иманярите? . Две досъдебни. Сукалче!
5
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Опитва се да заблуждава полицията, че не е контрабандист на културно-исторически ценности.
4
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
Каквито са ви статиите, такава е и държаватаТолкова ли е трудно, вместо да давате Ctrl+C и после Ctrl+V, да напишете една статия ?!?
3
0
 
1
 
! Отговори
Ъхъ преди 4 години
Най-добрият наркодилър измежду иманярите и най-добрият иманяр измежду наркодилърите.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последно дилър, който инцидентно ходи да рови за антики ли е или иманяр, който чат-пат продава мащерка...Заглавието и подзаглавите си противоречат....
1
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Заловеният се оправдал, че е пришълец от миналото, който събирал трева за козата си и имал малко дребни в джоба си, с които попаднал в бъдещето...