Майка се оплака от гавра над сина й в пловдивско училище

Учениците успели да счупят ръката на момчето
28 яну 2020 10:12,
13
Майка се оплака от гавра над сина й в пловдивско училище
Снимка: БГНЕС

Полицията в Пловдив започна проверка, след като в социалните мрежи бе публикуван клип с гавра над ученик от Професионалната гимназия по строителство и архитектура в града, съобщава „24 часа“.

Още по темата


По време на клипа се вижда как трима възпитаници на учебното заведение скачат на високо. Единият от тях е ритнат отзад в момента на скока, пада и се удря. Неговата майка е разказала за случая във Facebook, тъй като се оказва, че издевателството е предварително замислено.

Нейният син е получил фрактура на ръката при падането. Случаят е възложен на 6-то РУ в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
22
 
! Отговори
Решението преди 4 години
Страданието лесно може да бъде измерено и остойностено.Например в случая справедливата сума е около 10 000 лв. Толкова ли е трудно при съкратен процес тези обезщетения да се присъждат на жертвите на насилие? Като при неплащане в 7 дневен срок, задължението става принудително изискуемо - влеза ЧСИ и започва да описва всичко. Да видим как поколениет на малга поколението ще тормози връстници, като баща му е със сапор на заплатата и вписана тежест на имуществото.
9
4
 
6
 
! Отговори
6 преди 4 години
До РеалистНе , още от времето на египетските пирамиди е !
8
8
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Демократични ценности - голямо забавление за демократите и децата им, да счупят на някого ръката.
7
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Насилниците са бъдещите глсоподаватели на румен радев ветото!Типични партизанско - харманлийски практики на агро основа, с привкус на пържен лук.
6
19
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Тази агресия е резултат от 45 години комунизъм и съветско възпитание!
5
2
 
49
 
! Отговори
Случи ми се да видя преди 4 години
нещо подобно в гимназията.Чакаме да влезем в зала за празник.Хубаво момиче,добре облечено, стои и разговаря с други.Две "крави", от най-простоватите и грозноватите, бяха застанали зад гърба й, шепнат си нещо. Уж гледат някъде настрани точно по кравешки, но едната се засили и блъсна другата така, че тя да връхлети в гръб върху хубавото момиче, което падна, скъса си чорапогащника, изцапа на мокрия тротоар хубавата си рокля.Ругахме "кравите", но какво? Със злобни, доволни усмивчици се отдалечиха.
4
2
 
7
 
! Отговори
Кеф преди 4 години
сина Й...
3
2
 
44
 
! Отговори
Сега да го питам преди 4 години
онзи нюнюрко, който преди време писа подигравателно под материала, в който ни съобщиха, че баща е шамаросал седмокласник заради това, че е ударил с чин дъщеря му.Нюнюркото се биеше в гърдите, че ако негов син удари момиченце и после получи шамар от бащата на момичето, той - нюнюркото, щял да пребие и бащата на момиченцето, и самото момиченце.Момчета, възпитани като гейчета, удрят момичета или нападат други момчета, но в гръб. После таткото на гейчето защитава сина си, заплашвайки анонимно.
2
2
 
53
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Хайде сега псевдобабаитите заедно с техните отговорни родители да ги изпратят на летен лагер в някоя кариера. Не за дълго, само за 3 месеца. След това едва ли ще си и помислят за такова нещо.Ама знам, псевдо толерастите ще скочат че така видиш ли се наранявала детската психика и още куп глупости.Едно време за такива гаменчета имаше ТВУ (Техникум по вътрешна украса) там такива ги оправяха за нула време.
1
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това ги учат амерканските им връстници с хиляди клипчета на тема"преиби другарче"