Бургазлия дрифти в мол, взеха му книжката, ще плаща 3000 лв.

Колата на 21-годишния е спряна от движение
3 фев 2020 15:08,
27
Бургазлия дрифти в мол, взеха му книжката, ще плаща 3000 лв.
Снимка: Pixabay илюстративна

21-годишен мъж от Бургас е дрифтил с лек автомобил в мол, съобщава полицията в града. Бургазлията изпълнявал рискованите маневри в подземния паркинг на търговския обект. Забелязан е от служителите на частната охранителна фирма.

Още по темата

Пазачите подали сигнал до контролните органи и съдействали за задържането на бургазлията. На нарушителят е съставен акт, който ще доведе до санкция - една година лишаване от правоуправление и глоба в размер на 3 000 лв. Лекият автомобил, ползван от рисковия водач, е спрян от движение, тъй като е констатирано и допълнително затъмняване на стъклата, нарушаващо законовите изисквания. Този случай не е първия за санкциониран водач, дрифтиращ в затворения паркинг на мола.

Своевременно след подаване на сигнал било от охранителната фирма, било от граждани, контролните органи вземат отношение към всеки от случаите, но обичайно „нарушителите” разполагат с т.нар. „съгледвачи”, които сигнализират при влизане на полицейски автомобил в зоната на закрития паркинг. Оттук нарушителите предприемат мерки за да се укрият, но контролните органи се снабдяват със записи от видеокамерите, разположени в обекта и заснели нарушението.

На база видеозаписите се образуват административни производства и издирват нарушителите с цел санкциониране. Предприетите от служителите на МВР и управата на търговския обект мерки за снижаване броя на случаите с рисково шофиране или дрифтиране в затворения паркинг ще продължат и за в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-голямото сеело към този момент - Бургас.
15
0
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Гледайте бе,четете!!!Да ви имам шофьорските мозъци! Снимката е илюстративна а не на нарушителя бе юнаци.Аман от неинформирани многознайковци .Видели не видели ,коментират на воля!!!.ШАфьори!?!?със шАфьорски мозък!!!
14
2
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
*** прав си, дума да нема. У София е сичку ентелегенция. Не помниш ли какви изпълнения беше правило с мотор в МОЛ на мама Аня и на тати Караньотов златното лек.ен.це. Ама нито го глобиха, нито му взеха книжката, щото мама му и тати му по телевизора обясняваха, че било много добро детето, пък и спортна надежда на България.
13
3
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Тези джанти и гуми ги е сложил в мола за дрифта, навън кара с 135/80/13
12
0
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
35ца е даже..по новия модел..
11
0
 
1
 
! Отговори
30 преди 4 години
До hahahah
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
през тази една година да посещава някакви курсове за повишаване на интелектуалното ниво! Трябва да нямаш мозък в главата да отидеш в паркинг, където има камери на всеки метър и да се правиш на велик!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
8
1
 
5
 
! Отговори
hahahah преди 4 години
До Анонименти реши, че е пързалял 36цата от снимката ли ? :D
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После пак ми говорете, че всичко извън София не е село. Село е та дрънка, как ще дрифтиш в мол бе, ти нормален ли си.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С такива джанти и си абонат за зъболекар и гумаджия. Едното е да ти вадят парчета от волана от зъбите. А другото е защото си ******наR. На лята джанта тоя сложил гума като презерватив. Б2аси т2панара честно!
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само 3000ли да му вземат 20000
4
1
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Чудя се колко трябва да нямаш мозък, че да влезеш да дрифтиш в затворен паркинг. Първо вероятността да удариш пешеходец е много голяма, второ там има камери и веднага ще те снимат и трето винаги може да те чака охраната на бариерата и да не излезеш.
3
0
 
38
 
! Отговори
da преди 4 години
Сега ще плаче пред баба си да му отпусне малко от пенсията, че да може да плати...
2
20
 
22
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Нормално,шопски ценности
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С БМВ ли е бил?