Мъж почина, блъснал го джип на спирка в Сливен

Пострадалият издъхнал в болница от раните си
11
Мъж почина, блъснал го джип на спирка в Сливен
Снимка: архив, БулФото

68-годишен мъж почина, след като е бил блъснат от джип на автобусна спирка в Сливен, съобщиха от полицията.

Сигналът за тежката катастрофа е подаден снощи около 19.35 часа. Инцидентът е станал на бул. "Панайот Хитов".

49-годишният шофьор загубил контрол над джипа, който е напуснал пътното платно и е връхлетял върху чакащия на автобусната спирка човек.

Пострадалият е транспортиран в МБАЛ-Сливен, където е починал.

По случая е образувано досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МВРавтобускатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има джип и джип. Много съвсем обикновени хора са с джип. Един джип може да струва 2 и 200, точно както и другите видове автомобили. Джиповете имат широко разпространение в България заради лошите пътища. Расъждения за джиповете от сорта на скъпи коли и мутри, важаха преди доста години, а сега не.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мнението ми за хората каращи джипове е само една идея по-добро от на тези каращи бмв,джипарите са с високо самочувствие ,пропорционално на големината на колата,колкото по-голяма е,толкова повече преминава в наглост
6
2
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поредната мутра с джип, който уби човек на спирка, който си е чакал автобуса, докога ще търпик да се гаврят и издевателстват мутрите върху нещастният ни народ? Народе????
5
2
 
9
 
! Отговори
да преди 4 години
На тези, които карат скъпи коли и газят наред де що сварят-улица, тротоар, спирка, пешеходна пътека трябва да се правят снимки, да се увеличават, за да ги виждат хората и да се пазят от тях. Вместо билбордове, трябва да има снимки на убийци, иначе няма как да се опазим от тази напаст.
4
3
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Анонимен-До любителя на демократичните Норвегия и Великобритания..Преди много години по време на "тъмният и човеконенавистен "социализъм имаше един случай в Хасково/ако не греша/.В края на учебнаа година ,деца чакат на автобусна спирка.Двама клоуни,след нощен запой се качват на тротоара с високо скорост и блъскат децата.Три деца загиват.Ха познайте какво им се случи на изпълнителите.Просто се запознаха с чичко "кугел".Кратко,ясно и дълбоко съдържателно.Бързо се гмурнаха на два метра дълбочин
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е от общините да обезопасят спирките,
2
3
 
10
 
! Отговори
Майна преди 4 години
Поне да му бяха набили кофата. Ще е добре цялата площ около спирката да се повдигне и така бордюра да се пада половин метър над платното. Сливен е столица на спортните автомобилни маниаци у нас.
1
7
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Да е разследва защо починалият е бил на спирката,какво е правил там,дали е бил трезвен и защо когато вижда,че джипа се движи по тротоара не се е отместил своевременно.Трява да се знае,че водачите на скъпите возила винаги имат право и предимство ,даже и ако влезнат във вашияг дом.,който може да се намира и вторият етаж.Те са недосегаеми.Така е при демокрацията и либерализма.Който има пари живее и се лекува ,като закона е винаги на негова страна,