Трима души в Хасково със съмнения за коронавирус

Те се върнали от почивка в Тайланд и Шри Ланка
Обновена: 4 фев 2020 16:16 | 4 фев 2020 10:37, Нели Христова
57
Трима души в Хасково със съмнения за коронавирус
Снимка: БГНЕС

След като се върнали от почивка в Тайланд и Шри Ланка, трима души в Хасково са хоспитализирани със симптоми на коронавируса. Те ще бъдат изселдвани, съобщава началникът на Инфекциозно отделение при хасковската болница д-р Красимира Кинова, цитирана от NOVA.

Болните са изолирани в боксове в отделението.

Още по темата

Преди седмица мъж и жена се върнали от почивка в Тайланд. На 28 и 29 януари са вдигнали еднократно температура с лека отпадналост, без кашлица и симптоми на белодробна инфекция.

Двамата веднага посетили личния си лекар, който ги насочил към Инфекциозно отделение. Те разказали, че край тях в Тайланд не е имало болни.

Сега мъжът и жената са в добро състояние. Спазвят се разпоредбите на здравното министерство и затова са изпратени проби за изследване в София. Д-р Кинова предполага, че резултатите ще бъдат негативни.

Третият пациент е мъж, който се е завърнал от Шри Ланка. Той е приет вчера в болницата с пневмония. Неговите изследвания също са изпратени в лабораторията в София и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРАВИЛНИЯ НАЧИН НА ПРЕДПАЗВАНЕ Е ДВЕ МАСКИ ЗА ПРЕД УСТАТА И НОСА ЕДНА БЯЛА И ЕДНА ЧЕРНА ОТГОРЕ, А ЗА ОЧИТЕ ГОЛЕМИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ИЛИ ВОДНИ НО НАЙ-ДОБРЕ Е СЪС ШНОРХЕЛ!
11
1
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Населението на Тайланд е 70 млн., на Шри Ланка е 21.5 млн., каква е вериантността нашинте хора да ги срещнали точно тези 10 заразени?
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Н251Има кючек има. Пиши в тубата.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има тестове за вируса, нови, но ще се правят само при пациенти с направление от лекар.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
държавата се оправя, щом от Гасково взеха да ходят в Шри Ланка и Тайланд
7
4
 
7
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Защо са се върнали тия ***, а не си останаха там ? На почивка отишли на майната си, че тук не може да си почиват, а трябва да е на 10 000 км. !
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Тайланд има 9 случая ,в Шри Ланка 1 случай на на вирусът
5
3
 
38
 
! Отговори
.. преди 4 години
Неминуемо е да дойда и у нас този вирус.Въпрос на време е.За разлика от Китай обаче нашата държава е безпарична, неорганизирана и неспособна да се справи с каквотото и да е.
4
1
 
14
 
! Отговори
Ф преди 4 години
В Тайланд има случаи на коронавирус.
3
7
 
7
 
! Отговори
идеота преди 4 години
3-*** Българи Коронясани в Тайланд - че какво лошо, да станеш Крал?!
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси глупостите, нито в Шри Ланка, нито в Тайланд има случаи на коронавируса, но нашите хора са го прихванали някакси. Кога най-сетне ДАНС и прокуратурата ще се самосезират за всяване на паника и ще бъдат наказани подобни джурналистически напъни?
1
14
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЪЖАТ ВИ!!! В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС !!! ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛАБОРАТОРИЯ ОБЯВИХА, ЧЕ НЕ ПРАВЯТ ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС ТОВА СЪМ ГО ПРОЧЕЛ ОТ СТАТИЯ В НЕТА!!!ИЗВОДА Е , ЧЕ И ДА ИМА НЯМА ДА ГО ОБЯВЯТ ,ЩОТО ВРЕДИ НА УВИ ЗАКОННИЯ ЗАСЕГА РЕЖИМ БОРИСОВ !