Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата

“До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин“
11 фев 2020 17:30, Красимир Ангелов
381
Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата
Снимка: БГНЕС

"Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме държавата". Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който заедно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов посети пловдивското село Белозем, където преди дни маскирани нападнаха и ограбиха възрастна жена, съобщава trafficnews.

Още по темата
"Това, което се случи с възрастната жена, е безобразие", допълни главният прокурор и се закани, че ако се налага, "цялата полиция ще се изсипе тук".

"До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Ще станат нещата. Но трябва и от вас помощ на местно ниво", заяви Иван Гешев.

Възрастната жена в момента е в болница със счупена тазобедрена става, тъй като се е подхлъзнала и паднала. Нападателите са били маскирани.

Те влезли в дома на 89-годишната жена и започнали да я разпитват къде си крие парите. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал тормоз. Малко по-късно те окрили къде тя държи парите си, а заедно с тях те решили да откраднат и бойлера в къщата.

В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още по темата: БелоземИван Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
29
 
! Отговори
Данчо катаджията преди 4 години
Важното е че сме стабилни, а доверието в полицията расте стремглаво нагоре. Вижте *** мен, ей го и колегата в Перник, казино обра. Все читави момчета сме, наши ора.