Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата

“До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин“
11 фев 2020 17:30, Красимир Ангелов
381
Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата
Снимка: БГНЕС

"Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме държавата". Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който заедно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов посети пловдивското село Белозем, където преди дни маскирани нападнаха и ограбиха възрастна жена, съобщава trafficnews.

Още по темата
"Това, което се случи с възрастната жена, е безобразие", допълни главният прокурор и се закани, че ако се налага, "цялата полиция ще се изсипе тук".

"До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Ще станат нещата. Но трябва и от вас помощ на местно ниво", заяви Иван Гешев.

Възрастната жена в момента е в болница със счупена тазобедрена става, тъй като се е подхлъзнала и паднала. Нападателите са били маскирани.

Те влезли в дома на 89-годишната жена и започнали да я разпитват къде си крие парите. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал тормоз. Малко по-късно те окрили къде тя държи парите си, а заедно с тях те решили да откраднат и бойлера в къщата.

В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, ТУРЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ТУК СЕ КЕФЯТ, ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАТ- ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА, ДА ДОЙДАТ ТЕ ТУК!ВИЖТЕ ИМ И ПОСТОВЕТЕ!
280
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
закривай, че за толкова години шефа ти нищо не свърши
279
7
 
1
 
! Отговори
еее преди 4 години
ГЕШЕВ, НЕДЕЙ ТАКА БЕ!МИ ТИ ИЗРАЗЯВАШ МЕЧТАТА НА ТУРЦИ, РИМЛЯНИ И РУСНАЦИ!КАКТО СЕ ВИЖДА И ОТ ДОЛНИТЕ ПОСТОВЕ.
278
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАКРИВАЙ
277
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 4 години
закривай! що трябва да се мотаме?...
276
0
 
4
 
! Отговори
До изнуденият преди 4 години
за покрива. Правилно са ти отговорили в полицията, искал си да прецакаш дявола(обикновено ц*игани предлагат евтини услуги и после надуват цената), но ти сам си се прецакал. И на един комшия се опитаха да прекарат този номер, слагаха му олуци за малко пари и той се върза, после му казаха, че пазарлъка бил само за труда, трябвало да заплати още толкова за материали. Но не са случили, накара ги да си свалят улуците и да се махат. Кучето скача според тоягата!
275
0
 
8
 
! Отговори
- преди 4 години
Празни думи!Престъпността по високите етажи е за милиарди.Кокошкарската престъпност ще се свие сама когато се види че в обществените правила има ред. Пък и за битовата престъпност има ниски нива на въздействие - районни полицаи, прокурори и кметове за респект.
274
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мачкай Гешев ние сме с тебе .. не слуайно ритаха като те избираха
273
1
 
3
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
--Кой ми открадна каскета бе ей?? КОЙ ? КОЙ? КОЙ?
272
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България не е държава отдавна. Няма какво да се закрива. Щом сме стигнали дотам да сме сметище на Африка и Европа, да няма вода, въздухът да е токсичен и ние си стоим по къщите и не ни е грижа, ние сме наясно, че не живеем в държава.
271
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На коя задна дата я закривате?
270
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яакайте сега - Цвък я беше сгазил, преди него Боко я беше затрил напълно, да не говорим за знайните и незнайни газители на битовата престъпност...Пък тя не знае, че я газят! И им се явява най-верния избирател!
269
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да глобяваш някои които няма какво да му вземеш виж които има какво да му вземеш го е страх от глоба защото ще я съберът с Съдия изпълнител а които живее в кашон какво ще му вземеш кашона ли!
268
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да се справят с каквото и да е в едно общество където наказанието глоба не се отнася за една малцинствена група която не плаща глоби колкото и да са те за справка скоро по новините даваха за каруцара с най много актове и да не мислите, чме ще му вземат коня!
267
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идвата Ромалестес и ми викат дай ти правим покрива за 120 лв. после идват другите бабанки и ми викат Нема ти работим без пари дай 2000лв.!Полицията ми вика защо им даваш а прокурорката ми пише писмо, че нямало престъпление те си искали Аз съм давал!
266
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато ме обра банда за изнудване и рекет представяйки се за майстори на покриви полицията и прокуратурата нищо не направиха освен да ми се подиграват, че съм им дал като са ми искали все едно са ме питали с добро и аз съм дал парите си доброволно.
265
2
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
След бай Тошо.......инфлация , приватизация , унищожена армия , колонизирани , отровен въздух , унищожаване на животновъдство , първо място по корупция , разбито образование и здравеопазване , на първо място в ЦЕЛИЯ СВЯТ по топене на населението , най бедна държава в ЕС и не само , първо място по смъртност , златото в чужди ръце, висока престъпност и то безнаказана , малцинствата с превилегии пред народа , джендърство и учене на разврат на 10-годишните дечица , а сега и водата следва ХХХ
264
0
 
8
 
! Отговори
Навремето Газдов преди 4 години
спаси България, сега се надяваме на Гешев! Все романтични имена. Лагерите си стоят, да започне запълването, иначе държава няма да има!
263
1
 
17
 
! Отговори
Не е ли закрита?! преди 4 години
Тя държавата не е ли закрита отдавна? След като ни сринаха образованието, здравеоопазването, икономиката, селското стопанство, убиха ни овцете ,козите и прасетата, наложиха ни джендръството и отвличането на деца от НПО-ота-то това НЕ Е ЛИ ЗАКРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА? Корупция, -колкото искаш! Само погледнете какви са новините-отровени реки, липса на пътища, незаконно внесен ***- това може да стане само в закрита държава! Коена тази територия действа правилно и нормално? Лекари ги бият.....
262
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев много бързо се превърна в явление. Дори вече си има и лаф."Да не ти почука Гешев"