Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата

“До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин“
11 фев 2020 17:30, Красимир Ангелов
381
Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата
Снимка: БГНЕС

"Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме държавата". Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който заедно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов посети пловдивското село Белозем, където преди дни маскирани нападнаха и ограбиха възрастна жена, съобщава trafficnews.

Още по темата
"Това, което се случи с възрастната жена, е безобразие", допълни главният прокурор и се закани, че ако се налага, "цялата полиция ще се изсипе тук".

"До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Ще станат нещата. Но трябва и от вас помощ на местно ниво", заяви Иван Гешев.

Възрастната жена в момента е в болница със счупена тазобедрена става, тъй като се е подхлъзнала и паднала. Нападателите са били маскирани.

Те влезли в дома на 89-годишната жена и започнали да я разпитват къде си крие парите. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал тормоз. Малко по-късно те окрили къде тя държи парите си, а заедно с тях те решили да откраднат и бойлера в къщата.

В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още по темата: БелоземИван Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да имам законово право да притежавам огнестрелно оръжие и да го използвам за защита в дома си. ПР акции с каскет не ми вършат работа. *** са стотици хиляди, а каскета един.
240
3
 
8
 
! Отговори
разделяй и владей! преди 4 години
Именно на битовата престъпност под егдата на МВР-БКП се крепи държавата!
239
2
 
3
 
! Отговори
бедна държава преди 4 години
До Анонимен- с богата битова престъпност под егидата на МВР и митничарите......................
238
4
 
5
 
! Отговори
съвременността преди 4 години
Няма дом без открадната лека кола и обран човек от ало измамниците! Пълен хаос!Отвсякъда гледат как да крадат! Каквито са управляващите - такъв е народа! Ура!
237
3
 
6
 
! Отговори
десет божи заповеди преди 4 години
До Държава отдавна нямаОбират те и след това те съдят крадците на България! Измислят си закони за оправданиеСатанинско правителство в услуга на дявола срещу Господ! Проклятие и анатема!!!!
236
1
 
3
 
! Отговори
контингента на МВР преди 4 години
С оперативна разработка пуснат на свобода да им сътрудничи за параван!
235
1
 
23
 
! Отговори
Д - р Димитров преди 4 години
Мангалоидите се лекуват много лесно с едни оловни хапчета. Доказах го, когато излекувах един плъх от столипиново. Лечението е бързо и лесно.
234
2
 
12
 
! Отговори
след дъжд качулка преди 4 години
До Държава отдавна нямаЕдва, когато на народа му изкрадоха всичко мило и драго сега се сетиха за бита му!
233
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде най-после поправките за неизбежната самоотбрана да минат на второ четене.И всеки неосъждан след прецизен психотест да може да си закупи лесно оръжие.Ще свърши много повече работа от медийни изявления.
232
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специално за битовата престъпност е прав и трябва да бъде подкрепен! И дайте повече правомощия на полицията, а не да четем за потрошени патрулки! Като бъдат отстреляни двама-трима битови престъпници и най-примитивния ром ще има едно наум...
231
2
 
10
 
! Отговори
Държава отдавна няма преди 4 години
За каква държава говори, тя отдавна е продадена на американците. Гериторията е тяхна(полигоните), суверенитет нямаме(има съгласие през България да минават войски на НАТО), икономика нямаме(по нареждане на САЩ нямаме право на руска газ), загубихме си най големият пазар-Русия и сега даже домати си внасяме!? Това ли е държава. *** започнаха и къщите ни да събарят, не само да ни крадат. Не се ли разтурят ц.иганските гета, държава няма да има!
230
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами хайде Геш давай с тебе сме. Само да не стане накрая ние ги хващаме, а другите ги пускат,че тоя филм сме го гледали. Успех!
229
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев, изкарай още някое СРС да се посмеем.
228
3
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Гешев , твоят господар отдавна закри държавата като те назначи за главпрок, а ти щом ще бориш битовата престъпност като главен прокурор, вместо да се занимаваш с по-сериозни неща..например далаверите на властта и ББ, си кръгла нула, но това е ясно още като стана главен разследващ преди години по случая КТБ. А битовата престъпност вие я развъдихте като позволявате на електората ви от римляни да вилнее по селата безнаказано, така че дали ще я пребориш ,няма знаение, след като вие я създадохте!!!
227
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я той е решил да фане Боко и Цоко.п о д к р е п я м е
226
5
 
6
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Браво Гешев -за това което правиш.Малко хора ще го разберат.Чувам от телевизията разни хора от служили в МВР -може би бивши да те упрекват.Но те явно не са на ясно,че има спонсорство по един или друг начин (не говоря за подкупи).Браво -така трябва от главата към опашката.
225
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо няма вода в Перник ?
224
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Битова,партиина безотговорност !
223
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеспо новините показаха как 4 човека работят на водопровода по два часа.Бойко каза че ще се работи денонощно за Перник.И поредната лъжа .
222
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десет дена превеждат документи на арабски и още не са пратени за Дубай .Той Божков може да е напуснал Дубай .То егати и превеждането и чудото ?Кво работите вие са питам ?