Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата

“До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин“
11 фев 2020 17:30, Красимир Ангелов
381
Гешев: Не се ли справим с битовата престъпност - да закриваме държавата
Снимка: БГНЕС

"Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме държавата". Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който заедно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов посети пловдивското село Белозем, където преди дни маскирани нападнаха и ограбиха възрастна жена, съобщава trafficnews.

Още по темата
"Това, което се случи с възрастната жена, е безобразие", допълни главният прокурор и се закани, че ако се налага, "цялата полиция ще се изсипе тук".

"До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Ще станат нещата. Но трябва и от вас помощ на местно ниво", заяви Иван Гешев.

Възрастната жена в момента е в болница със счупена тазобедрена става, тъй като се е подхлъзнала и паднала. Нападателите са били маскирани.

Те влезли в дома на 89-годишната жена и започнали да я разпитват къде си крие парите. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал тормоз. Малко по-късно те окрили къде тя държи парите си, а заедно с тях те решили да откраднат и бойлера в къщата.

В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
1
 
9
 
! Отговори
fffff преди 4 години
много интересно, ама като ром нападне някой точно прокуратурата казва това е дребно хулиганство и оня не отнася и глоба,а ако е българин вика това е опит за убийство, най тежка присъда, доживот и какво ли не.Ей тия вратички са нарочно гласувани от герб (с дпс разбира се)да измъкват електората си защото така са се договорили с техните барони. чиста работа - ти на мене, аз не тебе а за българина закони и високи сметки.
220
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Гешев и ако искаш да махнеш това ми прати ДАНС и НАП в гетата като видиш колко жакузита има можеш да върнеш спокоино 5 милиарда а не обикновения българин да плаща сметки от 90 лева за тв и интернет кого лъжем повече от 25 лева двете услуги не струват на 60 лева ми сложили 20 ддс е какво е това вид битово престъпление кои краде служителите кого храним ромите после що са високи платените канали ми от тия сезираите сем а не дремете
219
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедните държави имат висока битова престъпност !
218
0
 
7
 
! Отговори
yes преди 4 години
защо тази случка ми изглежда "поръчкова" за рейтинг - колко му е да жертваш едно 90г бабе за собствената си кариера, щото и другарите ц'игани взеха да не действат случайно. после тоя ще се бие в гърдите че преборил битовата престъпност. Ама нищо не казва че закончетата на герб+дпс измъкват от наказание точно тоя контингент,получават мижава присъди, някой да го чу че законите за тях ще се сменят като за нас. Не, нали.Оттук да разберете че всичко е пунта мара. Вся власт в затвора, ей там им е мястото и там да плямпа колко иска, никой не ви вярва и не ви слуша тъпните.
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И междудругото кои е казал да се връзва интернет плюс тв на едно една година карах на това разпределение е видях резултат затова съвет ако искате да имате клиенти махнете интернета по кабел на това ниво сте кръгла нула или сложете оптика която пета година ни лъжат че е изградена а тя нее или не се занимавайте ето бурята почна пак ток няма да има а честито
216
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чуда са как ?Тоя мно си вярва !Тука живеят един милион роми които имат български паспорти но нямат адрес .Днес са тук утре там другиден в Англия .
215
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега като увеличите тока двадесет процента и всички стоки с тридесет процента.Ще затворим държавата !
214
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев според теб какво е битова престъпност виж високите сметки за ток 200 лева и ще разбереш що е престъпление а наи голямата глупост бе че кабела се обледенил и от мокрия сняг образувал голяма авария в ловеч според областната.Проблема нее във обледеняване то госпожо областна а във връзването един кабел когато нее вързан като хората дава дефект.Опъни един кабел на сателит и един на кабелна и виж резултат същия тъи че калпав о връзване и да благодарим на ЧЕЗ Ловеч за предизвиканите токови удари
213
3
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Абе дрогаре, нали рИвахте за Кьовеши... - ами ето ви Кьовеши, защо пак рИветИ... - знам, знам защо, защото идва и вашият ред... - м***м@ ви шумкарска...
212
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова много полиция и в Германия няма на човек .Обаче не работят ,а само заплати взимат години наред.В МВР водят статистикана престъпността и дотам .Чат пат хванат някой ама не търсят както трябва !
211
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Битовата престъпност не е ли следствие от лоша политика .Например ромите от рим ли са римляни ли са ?Едно време в селата нямаше роми .
210
2
 
6
 
! Отговори
Петко Войвода преди 4 години
Ами затова взимате заплати в полицията и прокуратурата !Спокойно държавата ще остане и без ГЕРБ.Но в историята ще пише !Те погребаха България!
209
7
 
4
 
! Отговори
Анормален преди 4 години
Браво за акцията г-н. Гешев -редовна проверка и профилактика на целия контингент.
208
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ЕСССР е фашистка и не човеколюбива,политическите класи плащат сметките на мафиоти убиващи народите си за да запазят властта си,аз не съм европеец...да си европеец е като да си...канибал...да изяждаш дните на децата си,...аз не съм канибал и фашист,аз съм свободен и почтен човек,бъдещето на децата ми на света които обитават.....на Земята ни...на Бог ,са над политическите и икономически интереси на шепа фашисти и мафиоти...ЕСССР=на фашизъм
207
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТонкатаАко властта е лошо ... по-добре без нея! Ше се намерят достойни, отговорни, свестни и добри хира, когато трябва!
206
1
 
4
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Бивовата "престъпност" е проблем номер 1 на т.нар. "държава"!
205
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Гешев егото ти по-голямо от на Винету,верно ли бе битовата..ами политиците назначили те крадат и убиват безнаказано,съсипаха и продадоха всички заводи и всичко от което хората си заработваха хляба...продадоха земята ни,водата ни,въздуха ни...Историята ни продават,държат хората необразовани и променят ценностната система на хората...фашизъм в 21 век в европейска България,Народа беден,неграмотен и се лъже лесно...ама до време...времето на крадците и убийците на децата на България свършва..
204
1
 
9
 
! Отговори
ШМЕНТИ КАПЕЛИ преди 4 години
А с корупцията ,няма ли да се справя ? Или за нея е ,закрилник..... грижовен ?
203
9
 
2
 
! Отговори
Тонка преди 4 години
До Тъпо племеТова твоето писане мога да го позная от километри.Имам въпрос към теб, ти българин ли си?Какво значи според теб че сме прости, искаш да се вдигнем на бунт и да трепем сънародници ли?Българина осъзнава че трябва да има власт, добра или лоша, трябва да е има.
202
0
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Гешев, Гешев, не се прави на учуден, а погледни към основния електорат на Герб, към вечно интегриращите се, а не ги отглеждайте все едно са застрашен вид от червената книга. Ама пусти страх, че ако ги настъпите-повече няма да гласуват за Герб....А бабите-всяко чудо за три дни, утре нова баба, нова измама, ново изнасилване, нова кражба, и пак-неизвестен вечно интегриращ се извършител.