Пияната учителка от Хисаря се изправя пред съда

Виновната е застрашена от дисциплинарно уволнение
14 фев 2020 10:10, Ния Христова
58
Пияната учителка от Хисаря се изправя пред съда
Снимка: Pixabay

Учителката от Хисаря, която беше заловена да шофира пияна, се изправя пред съда, съобщи bTV. От прокуратурата ще внесат обвинения срещу нея в Районния съд на Пловдив.

В сряда сутринта Тонка Драгиева е задържана пред училището, в което работи. След проверка е установено наличието на 1,85 промила алкохол в кръвта й. Жената е шофирала и с изтекла шофьорска книжка.

44-годишната учителка твърди, че предната вечер до късно е празнувала сватбата на свой приятел и е консумирала само вино. Тя определя инцидента като голяма грешка.

Още по темата


Димитрова ще бъде дисциплинарно уволнена. Грозят я лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
30
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Може ли да ми обясните защо мур гавият шофьор на джип, който размаза две 14-годишни деца в София, не беше показван и оплюван като тази жена? Къде е сега този трезвен отворко с шушляка с качулка? Как върви неговият процес? А шофьорът от НСО, който размаза блъсна и вкара в реанимацията 16-годишен ученик, в затвора ли е?
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1000 лева глоба и 3 години затвор ... не може ли 4к примерно и без затвор?
6
2
 
11
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Жамбаски много бързо го покриха!Един евродепутат трябва да е за пример (не като руские мужики)! Нали беше голям борец за правата на човека, къде остави задълженията? Или само имитира активитет!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако направят финансова ревизия на училището може да се окаже ,че голямата им държавна задача е само разпространяване на трезвеността и ,,трезвият,, начин на живот.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писала е двойка на някое милиционерско дете, пардон, полицайско. Затова са я чакали пред училището.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 1 до 3 години. Защо ще пълним затворите, тази жена не опасна за обществото. В Германия ти взимат книжката и на всеки 3 месеца правят тест на косата дали въобще има консумация на алкохол. В същото време с жертви на пътя условна присъда! Е не го разбирам.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това се вика нашенско накисване от познати. Ама ги умееме тия работи перфектно. Че не е права, не е права, ама, че е пълно с "доброжелатели" и това го има. Чакат я пред училището??? Да я проверят. Е това ако не е умишлено, здраве му кажи. По-добре да я бяха спряли и да я откарат тия, вместо да я натопяват.
1
5
 
29
 
! Отговори
отвратен преди 4 години
Оставете жената на мира !!! Защо не съдите хората които убиха народ и родина !!