Баба уби съседско куче, отива на съд

Образувано е бързо производство срещу старицата
17 фев 2020 13:15,
95
Баба уби съседско куче, отива на съд
Снимка: БГНЕС

Бързо производство е образувано спрямо възрастна жена заради причиняване на смърт на куче, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата


В събота в РУ-Септември бил получен сигнал от 56-годишна жена от Пазарджик. Тя съобщила, че неизвестен е причинил смъртта на куче, обитаващо бащината и къща в септемврийското село Варвара.

На мястото са насочени екипи на полицейското управление, които извършили оглед в присъствието на ветеринарен лекар.

В хода на разследването било установено, че извършител на престъплението е 78-годишната съседка на жалбоподателката. Спрямо нея се води бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
Kkk преди 4 години
Дърт ***, жалко, че по всяка вероятност ще получи условна присъда. Много сме далеч от цивилизацията.
72
0
 
5
 
! Отговори
И така: преди 4 години
Удоволствието от причинено страдание е психопатология!
71
13
 
2
 
! Отговори
И кучетата са, преди 4 години
естествена природна храна на виетнамците, защо ние да не ги ядем. Навремето виетнамците колко кучета изядоха, затова нямаше проблеми с тях, сега джендърите скочиха да ги защитават. Къде бяха тогава тези ***.дали? Никой не може да ми забрани какво да ям, щом агне може, защо куче да не може?
70
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашето законодателство е някаква върховна простотия в отделни позиции. Към настоящия момент обаче оправия няма да има. Убиваш куче и хоп в затвора. Думи нямам. Срам ме е, че съм българин. Питам, не ги ли е срам тия които измислят такива закони. Убийство на куче да е приравнено на убийство на човек. Абсурд от който умът ми блокира. Кучетата са животни които служат и за храна на човека. Законотворците не знаят ли това , та приемат тези откачени закони. Уви, това е днешна България.
69
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колега животното които си написал са естествена храна на хората, ти по недодялан сравнение не можа ли да напишеш???
68
10
 
19
 
! Отговори
дилема преди 4 години
Първо казвам че съм 100% срещу изтезаванията на животни, но имам въпрос който ми изниква ей такаЗащо да убиеш куе е престъпление, но да убиеш кокошка не е, да заколиш прасе не е теле, аганце и т.н. не е.Интересно ми е с какво кучетата са повече от другите животни
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наказанието трябва да е за материална щета или нематериални щети за собственика-човек на кучето.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
зависи каква е ситуацията,да се убие куче в чужд имот,определено не е добре,но ако то е влизало в двора на бабата и е убивало нейни животни,то е напълно оправдано и тя да убие чуждото животно,виж ако го е направила просто за кеф,то си е престъпление,но се съмнявам възрастн човек да го направи
65
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роднините на кучето са в траур.
64
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За милиони чумави *** няма закони. За куче няма прошка.
63
6
 
7
 
! Отговори
хахахахаха преди 4 години
До селяците:Куче на къща с двор не се вързва на 2м синджир, оставя се да си ходи из територията.Това, че цял живот сте на финансов синджир 1м дълъг си е ваш проблем.
62
3
 
9
 
! Отговори
ама че логика преди 4 години
Значи само защото е подала жалба срещу стопаните на кучето,задължително тя го е убила? Няма други хора в селото,така ли?
61
7
 
16
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Родната полиция с какви глупости се занимава хахаххх...
60
5
 
22
 
! Отговори
Когато ми отарашиха преди 4 години
двора, дебелогъзите полицаи не си мръднаха задниците да дойдат и да видят на място, имаше ясни следи в снега, а за едно куче веднага пращат патрулка. ГЕРБ ни убива!
59
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина има връзка между старостта и злобатс
58
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Куче уби баба. Пускат го с условна присъда."
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк нюз - кучето от снимката си е живо и здраво.
56
8
 
28
 
! Отговори
fsfs преди 4 години
За нивото на една държава може да се разбере по отношението ѝ към животните. Живях няколко години в скандинавието. Веднъж не видях едно куче да напада друго. Големи породи си играеха с малки породи като деца с деца. Веднъж не чух за загубено куче. Хората ги водят на повод. Това ме наведе на мисълта, че за злото покрай кучетата са виновни техните стопани. Смятай каква *** от кофти хора живеят в България. Тъжно, но факт. ***, която гласува, живее, управлява и пр. в България.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не става ясно, каква е причината за това деяние и затова, коментарите са излишни. Никоя крайност не може да бъде правилна. Ако кучето е имало възможност да излиза от двора и да се спуска е нормална (не и законна, разбир се) реакцията на бабата. Ако го е направила безпричинно си е чиста проба психопатия, садизъм или както и да го наречем...
54
5
 
27
 
! Отговори
до 52 преди 4 години
80- годишната баба не е сАдист,а потърпевш. Забележи- Подала е сигнал,за това куче. Съседите са й се изхилили и са й казали:,, Дреме ни бабке,дали кучето ни ти яде кокошките,или се е опитало да те нахапе." В белите държави тия стопани щяха да отнесат глоба,че кучето им НЕ е на верижка.Може и нарочно да са го пускали в двора на жената. Много ясно,че тия детайли няма да ги споменат. НЕ е отишла бабичката ей тъй за кеф да убива чуждото куче. На стопаните да им е за урок,ако гледат други кучета.