Украинецът в старозагорската болница няма коронавирус

Пробата му е отрицателна, обявиха от здравното министерство
17 фев 2020 14:30, Красимир Ангелов
14
Украинецът в старозагорската болница няма коронавирус
Снимка: Bulgaria ON AIR

Отрицателна е пробата за новия коронавирус на украинския гражданин, настанен в старозагорската болница, съобщават от здравното министерсто.

Още по темата
Мъжът бе приет в събота в УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" с еднократно вдигната висока температура, но в добро общо състояние след прибиране от Китай. Кръвните му изследвания са в норма, съобщиха по-рано от старогозагорската болница.

Заради опасността от заразата му е взета проба за коронавирус, която е отрицателна, съобщи директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Пробата е получена в Националната референтна лаборатория на Националния център днес (17 февруари) в 9:20 ч., а в 13:30 ч. е резултатът е бил готов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали ви казах, че нашенците не ги хваща вируса на короната, само по английските колонии в Азия ходи.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що си мисля че може и да е болен,как толкова бързо решиха че е здрав,да му инжектират цианкалий за по сигурно да няма зарази че знаем как лекуват нашите лекари!!!
10
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 4 години
До и да е заразоносител, нашите ще го скрият и ще правим вятър на таратор.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България няма никакъв специализиран План за защита на населението при Епидемия или Пандемия,така че дупце да ни е яко ако недай си боже това нещо ни налази!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не очаквам да кажат дори и да е болен.
7
2
 
6
 
! Отговори
факти преди 4 години
Центъра за Контрол на Болестите на Американското правителство с Милиардите си долари бюджет може да тества за Корона само с един единствен апарат "7500 Fast DX RT-PCR" на компанията Applied Biosystems. Не само това, ами теста изисква и апарата да е обновен с последният софтуер. Въпросът ми е Българските Журналисти, защо не се интересуват и не уведомяват населението Как се Тества за Корона в България при положение, че на САЩ и Западният Свят им е известен само гореописаният метод?
6
0
 
13
 
! Отговори
жсдфдсф преди 4 години
Вече знаем, че има огромна разлика от начина, по който се взимат проби! А също и, че един и същи човек може да даде първо отрицателна, а след това и положителна проба.Справка ---> Франция
5
2
 
14
 
! Отговори
дете на демокрацията преди 4 години
ако на САЩ теста им отнема 2 дена и при това не е 100% точен, как Българските Специалисти направиха тест за 4 часа и 100% точен - това е фантастична технология, веднага да пишат на Тръмп ще им откупи технологията за Милиарди в Зелено!
4
0
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
нали човека е болен, от какво е болен, нали са го тествали, щом е отрицателен за Корона, Трабда да е Положителен за нещо друго, иначе щеше да е здрав! Та, от какво е болен?
3
1
 
7
 
! Отговори
Тончо преди 4 години
Тия *** продължават да ходят в китай !
2
3
 
9
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
"Пробата е получена в Националната референтна лаборатория на Националния център днес (17 февруари) в 9:20 ч., а в 13:30 ч. е резултатът е бил готов."невъзможно, САЩ и Китай казаха, че теста отнема 2 дена, пак ни лъжат!
1
0
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
с какъв тест е тестван?! от къде се намериха тестове в България, кой го тества?! Междудругото, тия новини за много удобни - една новина не съм чел за Жълтите Жилетки, нищо че пак ги заливат със сълзотворен газ, който е забранен, но Свободна и Демократична Европа!!