Към 100 лв. храноден в болницата в Сливен, но има изоставени

Апелират близките на 70-годишен мъж да го приберат
Обновена: 25 фев 2020 14:05 | 25 фев 2020 14:05, Веселина Йорданова
31
Към 100 лв. храноден в болницата в Сливен, но има изоставени
Снимка: Dnes.bg

От областната болница в Сливен призовават близките на изоставен пациент да го приберат.

70-годишният Марин Димитров е бил приет миналата седмица в Отделението по гастроентерология и вчера лечението му е приключило, като е бил изписан.

От здравното заведение молят дъщеря му и сина му да проявят отговорно отношение към своя баща и да се отзоват на призива. 70-годишният мъж бил от Сливен и имал жилище.

По думите на директора на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен д-р Васислав Петров този случай не е прецедент и в болницата често пациенти биват изоставяни от роднините си. Налагало се да ги търсят с полиция, чрез социалния работник, дори да се опитват да ги настанят в старчески дом.

Един храноден в болницата струва около 100 лева, посочи той и допълни, че на мястото на един изоставен пациент не може да бъде настанен друг, който има нужда, предаде БТА.

Най-фрапиращият случай, който си спомня, е за пациентка, настанена в Пулмологично отделение по време на грипна епидемия и останала там четири месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Един храноден в болницата струва около 100 лева" ?!?!?!?Кого лъжат тия вее???????100 леева за храна на ден........ в Сливен?!ХА-ХА-ХАП.П. В топ ресторант в София ще те храняр за по-малко на ден.Гешев, спиш ли???Веднага арести в тази болница !!!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Един храноден в болницата струва около 100 лева" ?!?!?!?Кого лъжат тия вее???????100 леева за храна на ден........ в Сливен?!ХА-ХА-ХАП.П. В топ ресторант в София ще те храняр за по-малко на ден.
5
2
 
0
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 4 години
Фашистки и фашисти в България живеят 10 хиляди българки и българи а всичките те представляват хора на райха Аз не очаквам някой от тях да гласува С уважение към мен и затова не желая да се кандидатирам дори за повикал компаньонка
4
3
 
22
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Сто лева на ден...! Там със сьомга ли хранят ? Иначе останалото е вярно.Да не случва възрастни хора да се изоставят от родителите си .Чувството е ужасяващо.
3
10
 
1
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 4 години
Фашистки и фашисти време е да се знае че Турция желае да участва в Европейския съюз но за това тя трябва да положи грижи да докаже че не участва в терористичния лагер на *** Затова тя има работа със Сирия и още държави заети с тероризъм спомнете си преди три-четири дена как тероризма за последно за последно съблече човек
2
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един храноден е равно на сто лева?!Тия с печени прасенца и агнета ли хранят пациентите... Аман от крадци и лъжци...
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100лв на ден?ХахахахахахахГурме филийка с масълце и сиренце + половин наденица.