Очаква ни дъждовна седмица, в сряда - гръм и бури

В петък се очаква да се образуват и поледици
2 мар 2020 09:08, Ния Христова
1

Минималните температури по населените места ще бъдат от плюс 1 до плюс 5 градуса. В началото на деня ще има значителна облачност над западните части от страната и възможност за превалявания около Видин. Преди обед облачността от запад на изток ще намялява. Очаква се умерен югозападен вятър, а по високите части на планините засилен.

Максималните температури
ще си останат високи - от 13 до 18 градуса. Над Черноморието ще има разкъсана облачност, следобед ще е по-значителна. Температурата на въздуха ще бъде от 16 до 18 градуса, съобщиха от Bulgaria ON AIR.

Гръмотевични бури
и значителни валежи се очакват на 4 март най-вече над Западна България. Над Дунавската равнина валежите ще са по-значителни. Валежи от сняг ще има по планините. Над централните части на Сърбия също се очакват значителни валежи от сняг.

Във вторник ще бъде топло и ветровито със значителна облачност и възможност за следобедни превалявания в Рила и Пирин. В Югозападна България ще вали дъжд през нощта срещу сряда. В сряда над западната половина от страната ще вали дъжд, а четвъртък преваляванията вече ще са в цялата страна. В петък след временно разкъсване на облачността следобед нова облачна вълна ще донесе нови валежи в северозападните и североизточни райони. Ще се създадът и условия за поледици
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари