Спипаха 16 непълнолетни в клубове в Пазарджишко

Учиниците се били без придружител
2 мар 2020 21:18, Ния Христова
10
Спипаха 16 непълнолетни в клубове в Пазарджишко
Снимка: Pixabay

Непълнолетни младежи са хванати без придружител в нощни заведения по време на акция на полицията, съобщи в. Монитор.

Специализираната полицейска полицейска операция е проведена на територията на Пазарджик от служители на отдел „Охранителна полиция“, сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, на районните управления в Пазарджик, Пещера, Септември и Панагюрище.

През нощта в петък срещу събота служители на реда са извършили проверка на нощни заведения, клубове и обществени места около тях. По време на акцията органите на реда установили 16 нъпълнолетни, които пребивавали след 22 часа без пълнолетен придружител в забранените за тях заведения.

Въпреки всички забрани на някои от тийнейджърите е бил сервиран и алкохол. Установен е и случай, при който пълнолетен младеж е предоставил личната си карта на свой непълнолетен приятел, за да я представи пред проверяващите полицаи. На две от заведенията е извършена и проверка на охраната съгласно Закона за частната охранителна дейност.

Открити са нарушения при воденето на необходимата документация. Всички непълнолетни нарушители са отведени в Районното управление в Пазарджик. Там е установена тяхната самоличност и са проведени беседи с инспектори „Детска педагогическа стая“. Децата са предадени на родителите им срещу разписка. Предстои да се съставят актове за установените нарушения съгласно Закона за закрила на детето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително неграмотно написана статия! Днес, стягайте редиците! Ударихте дъното!
7
1
 
12
 
! Отговори
180 преди 4 години
Оставете децата намира! Къде другаде ще опознаят наркотиците, чалгата и ранния секс! Не им нарушавайте правото да деградират на спокойствие, гарантирано от либералните ценостти!
6
0
 
12
 
! Отговори
179 преди 4 години
ХАХАХАХАХА. От години е така. Защо въобще се сетихте да пишете такава новина. Нали ако не са младежите под 18 години , диско клубовете в провинцията ще фалират.
5
1
 
12
 
! Отговори
К преди 4 години
Сийка ще дава ли брифинг за тази велика престъпна схема ???
4
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
"Учиниците се били без придружител"В ТОЛКОВА КЪСО ИЗРЕЧЕНИЕ 3 ГРЕШКИ! АЗ ПО ПРИНЦИП НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ГЛУПОСТИ КАТО ДА ПОПРАВЯМ ПРАВОПИСА НО СЕГА СЕ НАЛАГАТРЕТАТА ГРЕШКА Е: ПРИДРУЖИТЕЛИ , ЗАЩОТО СТАТИЯТА ГОВОРИ ЗА РАЗЛИЧНИ УЧЕНИЦИ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2004-5 всяка седмица полицаите правеха проверка по дискотеките. Сега това е годишна акция.
2
1
 
18
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
" Учиниците " !!!!Ния, нямаш нищо общо с онази Ния.
1
2
 
16
 
! Отговори
аз преди 4 години
Проверете си статията за грешки.