Грипът настъпва повторно, 10 области са във ваканция

МОН: Нови общини излизат във ваканция до 8 март
4 мар 2020 12:34, Анисия Иванова
16
Грипът настъпва повторно, 10 области са във ваканция
Снимак: МОН

В 10 области в страната е обявена грипна ваканция. От днес до 8 март са преустановени учебните занятия за учениците от общините Костинброд, Своге, Ботевград, Правец, Елин Пелин, Златица и Копривщица, в София- област, съобщиха от МОН.

В три области – Бургас, Перник и Шумен, продължава грипната ваканция за всички училища. В седем области частично е обявена грипна ваканция.

От днес - 4 март до края на седмицата няма да учат учениците в общините Благоевград и Варна. Преустановени са занятията и в габровските общини Дряново и Трявна.

На 4 и 5 няма да учат и учениците в ОУ „Христо Смирненски“ в с. Мост, област Кърджали.

Днес няма учебни занятия в общините Балчик, Каварна и Генерал Тошево, област Добрич, както и в общините Дулово и Ситово, област Силистра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
А защо не кажат кой трови въздуха а се правят на луди хората не са ***.Или много натежахме и да се пречистим малко
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ваканция след ваканция и кога учат тези ученици, и защо на учителите им увеличиха заплатите. После защо не знаят, ами как ще знаят като в училище се прави всичко друго, но не и да се учи. Я им се съберат 100 учебни дни на година, я не.
13
0
 
4
 
! Отговори
А София? преди 4 години
В София болните също са много. Но не искат да обявяват официално какво се случва.Масово хората са болни,особено децата. 6
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега гледайте що грипни ваканции ще има,когато коронавируса влезе у нас...
11
2
 
4
 
! Отговори
Да преди 4 години
Съгласен съм с анализатор. Продължавайте така и най-накрая ние всички, които ви изкарваме заплатите (продавачки, чистачи, сервитьорчетата, сотаджии) ще емигрираме и на тази територия ще останат само лекари, учители, инженери и ИТ специалисти. Да видим тогава кой ще ви плаща заплатата. Ще плачете после за нас, ама ще е късно. Братовчедка ми е продавачка в Германия и взима по 5800 евро чисто на месец. Там си ценят кадрите, а не като тук...
10
0
 
0
 
! Отговори
SARS-CoV-2 Чернобил преди 4 години
е тук! Мир Вам!! Пазете се!!!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това с грипните ваканции са симулации свързани с коронавируса,за да се предпазят от него...а не от мнимия грип...а и по принцип ,когато има грипна ваканция,то тя е измислена,тъй като едва ли и 10% са истински болни...
8
3
 
3
 
! Отговори
До 6 Анализатор преди 4 години
Бил съм *** . Ти за умен ли се мислиш бе ? Роден си след 2005 година , ходил на училище колкото да не е без хич, нищо не научил, взел дипломи с плащане и седнал да ми се прави на умен !
7
4
 
6
 
! Отговори
До 6 Анализатор преди 4 години
Изглежда по всичко , че си нежен (Ана- лизатор)! 90% от учителите получават между 900 и 1100 лева брутна заплата след удръжките им остават чисти около 600, 700 . Та не се прави на умен след като ти липсва мозък за тази сложна дейност.
6
9
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
До до 3Толкова си пр ост, че чак получих чревно раз стойство, докато те чета - че то по-корумпирани и нагли от даскалята няма - работят 5 месеца в годината и получават няколко хиляди заплати, нарочно пишат слаби оценки, за да дават частни уроци и да съдират по няколко кожи от родителите, продават дрога по училищата, лекарите такива - онакива, ама пак търчите при тях, като се разболеете, нали неблагодарници.....
5
4
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
И, защо да не вземат заплати ? Точно ТЕ трябва да взимат заплати по големи от депутатските търтей и докторите и персонала от бърза помощ. Ти си вземаш доларите от НПОто на Сорос за драскането нали ?
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече е ясно че това не е никакъв грип, хората са оставени на произвола който оцелее оцелее (
3
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а даскалята ще продължават ли вземат заплати? ако са в неплатена отпуска дали ще бързат така да обявяват ваканции? където и да кихне някой по света и те бързат да са първи, които да си пуснат ваканция
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да не се окаже, че не било точно грип... тиквите и калинките са способни на това. доказано е многократно във времето. моля, не бързайте да ходите в болницата ако имате симптоми - първо минете през парламента, НАП, прокуратурата, ВиК, електроразпределителното дружество и кихайте, кихайте, кихайте ...
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, аз пък мислех, че първи ще затворят училищата и моловете на вр. Шипка, че нали там е епицентърът на вируса!Да почнем от тях, все пак!