Мотоциклетист с опасност за живота след удар в мантинела

Инцидентът е станал на 3 март
Обновена: 4 мар 2020 12:26 | 4 мар 2020 12:26, Петя Славова
19
Мотоциклетист с опасност за живота след удар в мантинела
Снимка: БГНЕС

Мотоциклетист е с опасност за живота след удар в мантинела в Старозагорско, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 3 март.

По пътя София-Стара Загора се е движил мотоциклет "Сузуки", управляван от 38-годишен мъж. На завой, водачът изгубил контрол над мотоциклета, който излязъл от пътното платно и се блъснал в мантинелата.

В резултат на удара, той е получил разкъсване на далака и фрактури на ребра и шийни прешлени. Настанен е за лечение в болницата в Казанлък, като състоянието му е тежко и животът му е в опасност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За съжаление статистиките показват, че основните донoри на органи в България са мотористи."Глупости. Мотористите пием, пушим и имаме безкрайни контузии. Като се изшаткаме с 200+ и няма части, дето да стават за трансплантиране. Най-хубавите донори са форумните плъхове, дето седят вкъщи, не пият, не пушат и не се контузват.
12
0
 
1
 
! Отговори
MOTOРИСТЧЕ преди 4 години
До единСТАТИСТИКАТА ЛЪЖЕ КОИ СА ОСНОВНИТЕ ДОНОРИ....АКО СИ СРЕДНО ТА ДОРИ И ЛЕКО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЩЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТОЧНО ТЕХНИТЕ ОРГАНИ НЕ СТАВАТ СЛЕД ЗЛОПОЛУКА....ПРОСТО ХЕЙТИШ ЩОТ ЯВНО ГАДЖЕТО Е ИЗБЯГАЛО С НЯКОЙ МОТОРИСТ.ЧЕЛИ , ЧЕЛИ ....НЕДОЧЕЛИ
11
0
 
1
 
! Отговори
до кат преди 4 години
а мантинела къде е карала има ли алкохол взеха ли и книжката.
10
1
 
12
 
! Отговори
един преди 4 години
За съжаление статистиките показват, че основните донoри на органи в България са мотористи. Мислете бе хора, моторът не е за всеки, кара се в пъти по-трудно от кола, а защита няма никаква. Скоро мъж и жена се убиха в София и оставиха 3 деца сираци. Пълна прoстотия
9
0
 
6
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Ламбата светеше ли
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ще бъде докато КАТ не проработи и не започне да ги глобява за всяко превишение на скоростта, а те сега винаги са с превишена скорост.
7
1
 
20
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Сезонът още не е започнал, а пострадалите вече са факт.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този си е мислел, че е безсмъртен!
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време се смеех като гледах движението по пътищата в САЩ по старите VHS касетки - как така всички карат с една скорост, балъци. Да дойдат да видят, тук при нас се кара бързо в лява лента, а вдясно карат "бавните коли".Късно разбрах, че това е картина на работещо ззконодателство и еднакво отговорни хора - като и за двете ще ни трябват много години да достигнем.
4
22
 
8
 
! Отговори
мотоциклетист преди 4 години
Мотоциклетизма е за истински мъже - смели ,с добри рефлекси , силни.Не случайно жените толкова много харесват мотористи.Този не е бил добър моторист.
3
0
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
лоша мантинела но тя няма да прави повече така
2
0
 
19
 
! Отговори
срив преди 4 години
абе махнете тия мантинели, глей кви бели стават! иначе жалко за мотоциклетиста!
1
0
 
22
 
! Отговори
Пенди преди 4 години
Още един ***!