29-годишна отиде за документи, задържаха я по искане на Полша

Жената била обявена за международно издирване
6
29-годишна отиде за документи, задържаха я по искане на Полша
Снимка: БГНЕС, архив

Задържана е 29-годишна жена от село Безденица, издирвана за престъпление от властите в Полша. Това съобщиха от ОДМВР - Монтана.

Тя се е явила вчера в сектор "Български документи за самоличност".

При направената справка е установено, че жената е обявена за международно издирване в ШИС в качеството на лице, издирвано за участие в наказателно производство с инициатор Полша. Жената е доведена в РУ - Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: МВРПолшаиздирвана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Право на отговор ! преди 4 години
До нашенския наблюдател:Това да не ти е постановление на прокуратурата от Берковица, бе човече !Тя се издирва по линията на Интерпол /не като свидетел/, а като обвиняемапо Наказателно производство за углавно престъпление за което по местнитезакони се предвижда - лишаване от свобода !Така че по предишни подписани споразумения от началото на 50-те годинина миналия век между НРБ и Република Полша, тя ще бъде задържана и екстрадирана от страната ни в срок от 90 календарни дни.
3
1
 
1
 
! Отговори
гост преди 4 години
а как да си вземе личната карта
2
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Утре ще я пуснат защото:1. Не се укрива. 2. Съдейства на полицията. 3. Жертва е на дискриминация. 4. Трябва да се грижи за 5-те си деца и болни прабаби и прадядовци.
1
1
 
11
 
! Отговори
адв.Никифоров преди 4 години
Тази която се е "о..ала" в Полша, вместо тук да бъде:"По-ниска от тревата и по-тиха от водата"патката отишла направо . . . на вълка в устата