Питбули нападнаха мъж от Монтана, стопаните избягали

Нахапаният мъж се отзовал на помощ на жени, които го повикали
6 мар 2020 08:15,
38
Питбули нападнаха мъж от Монтана, стопаните избягали
Снимка: Pixabay

Питбули нахапаха мъж от Монтана. Вероятно кучетата са собственост на момчета, които са отишли да крадат от фургон, ползван от познати на нападнатия.

Мъжът лежал нахапан и целият в кръв, а стопаните на кучетата ги издърпали и избягали без дори да помогнат.

Методи Антов за малко да остане без ухо, след като два питбула го нападат в зеленчукова градина съвсем близо до жилищния му блок в Монтана. Възрастни жени - негови съседки, го извикали по телефона, след като видели съмнителни лица да се навъртат в района.

„Казаха, че има момчета и един мъж с кучета, които се опитват да разбият фургона”, разказа пред "Нова тв" Методи Антонов.

През това време Методи вече бил тръгнал към градините. Неочаквано, докато вървял по пътя, върху него се нахвърлили два питбула.

„Едното куче се пусна и ме захапа за главата, скъса ми дрехата, а другото успях да взема един кол и да го отблъсна”, разказва Антонов.

„Чух кучетата и Методи. Нападнаха го и той падна. Стъпи назад някак си и го освободиха и след това отново го събориха”, разказва свидетелката Цветана Цолова.

Тримата мъже, които разбивали фургон,  укротили и дръпнали кучетата си, но не помогнали на Методи, а избягали.

Раненият  мъж успял да извика полиция и линейка. Откаран е в спешния център, където му обработили раните.

Методи не си спомня добре лицата на тримата мъже, които били с кучетата. Но се притеснява случаят да не се повтори, защото само след седмици около зеленчуковите градини ще бъде пълно с деца и възрастни хора.

От полицията в Монтана съобщиха, че за момента няма задържани или заподозрени лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
8
 
! Отговори
Трезво мислещ ЧОВЕК преди 4 години
Не ми пука колко ценни, или невинни са кучетата! За пореден път се убеждавам, че политиката масово ИЗТРЕБЛЕНИЕ на опасни и потенцално опасни *** е правила и единствено работеща перспектива! Не трябвя да позволяваме почти кектантската зоофилия, която ни натрапиха за последните 5 г. да обрасте с мухъл ЗДРАВИЯ НИ РАЗУМ! Тези звврове нямат място в света на Човеците! Не и в градовете!Аз, утре мога да реша да си завъдя в Слатина, или Чайка, Слонове, носорози..ВСИЧКИ УЛИЧНИ ***- също да се избият!
31
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Мустакатия кмет на Монтана е е един от големите крадци, рекетира всички и властта го покровителства.
30
5
 
1
 
! Отговори
Природозащитник преди 4 години
Горките кученца.
29
0
 
3
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Браво на полицаите, няма заподозрени и задържани
28
10
 
0
 
! Отговори
Пипи дългото чорапче преди 4 години
Няма лошо куче,има лоши стопани.Като смятате че има много кучета по улицата има НПО,които взимат кучета и те заминават за чужбина и после ги осиновяват.Грижат се за тях като деца,от общините ги проверяват на периоди как се грижат за тях,даже им се дава по 100евра за да ги гледат и за храна.Като не искате кучета ,нека поне чужденците ги гледат добре.Виждала съм българско куче взето от приют от България,нечистокръвно,няма нищо общо ако беше в България.Помогнете на повече кучета.
27
0
 
5
 
! Отговори
Българ преди 4 години
Забрана на тия ***, за тия двамцата по 5 години затвор. Който продължи да ги гледа въпреки забраната, в ареста докато не се откаже от тях. :)
26
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
наистина се чудя,колко още нападения трябва да се извършат от тая порода за да я забранят,всъщност знам колко,едно единствено,обаче върху детето на политик,защото докато не опре лично до тях,не ги интересува,те не са като обикновените хора-каза другарката цачева
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези породи трябва да се забранят!!!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14Да, ако си нинджа... не е толкова лесно на живо, обаче.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19Добри са за охрана на големи дворни пространства, особено ако се хранят редовно и не приемат храна от непознати. Просто сутринта има някой друг труп или крайници за наторяване :)Па и да е имало повече хора, кво? Ше се обадиш на полицията, да се оплачеш че авера ти изчезнал, дорде стре крали!?
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът лежал нахапан и целият в кръв, а стопаните на кучетата ги издърпали и избягали без дори да помогнат.Типична БГ младежка постъпка. Много сме вървежни по селфита, кафенета, пред дискотеки и прочие, ама като дойде момента да се действа - бегане от страх.
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Синема Гугу Значи разбират само от едно нещо и то е БОЙ.А това куче диръктно го убиваш няма какво да се церемониш с него.
20
0
 
4
 
! Отговори
Ilqnn преди 4 години
Tiq policai trqbva da se namalat s 70:/: .i da xodat samo na signali.ne ni trqbvat veche.bezmisleno e da xranim debeli bsvni tapi policai.kokoshkite sa po umni ot tqx.samo xvashtat nek i narkomancheta s edna cigara i posle im davat zlaten skunks.pedofili.
19
2
 
3
 
! Отговори
sekir преди 4 години
До АтоМоже и 22 cl върши същото, но после трудно се разпознават проектилите :)
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е у бг, кучета са ни яли, буквално!
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Собстевниците на питбули имат две места - в затвора или в земята. Тия кучета са създадени да убиват, а комплексарите, които си ги взимат, не заслужават да съществуват.
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се купуват пистолети защото разни собственици на бойни породи намират за мнохо забавно да насъскат кучетата си срещу обикновени хора.На мен също ми се случи-господинът сваляше някакви момичета и в пристъп на мъжественост накра кучеро си да ме нападне.Групичката от диви селянки нададе радостни писъци към герояр със селска плетена шапка апрески и анцунг.Купувайте си пистолети и ако някакво куче ви нападне го застреляйте.Това е единственият правилен начин за действие.
15
0
 
17
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
И на нападателите по един боен кой отива с кучета да краде фургон
14
0
 
16
 
! Отговори
Тутмаков преди 4 години
А-ааа, в грешка си! Гус'ин кмета си е обрънал мустака, весел и жизнередостен е, спазва някаква диета, направо младеж е! Ама крадне и с газо си, целиот местен мат"рял знае, само компетентните органи не знаят, ти да видиш! Хитро момче излезе, тарикат даскал, голям гявол, а беше най - младия делегат на 14 конграс на БКП! После стана седесар, демек демократ, сега се е загушил герберастите, пак тотарлитаризъм... Неведоми са делата Господни, ние грешните тънем в мрак, спаси Господи и помилуй нас...
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В такива случи може да се ползва спрей лютив пипер - действа безотказно срещу кучета и хора с кучешки характер