"Яки" промоции изместват всякакъв вирус, хората на опашки

Коронавирусът не може да спре бясното пазаруване
9 мар 2020 17:15,
34
"Яки" промоции изместват всякакъв вирус, хората на опашки
Снимка: Facebook

Коронавирусът дойде, държавата се опитва по всякакъв начин да предотврати струпването на хора, отменяйки редовни събития и културни мероприятия. Хората у нас не могат да бъдат сплашени така лесно, стана ясно от снимка във Facebook група за Пазарджик.

Още по темата

На фотографията се вижда как тълпа се струпва пред голям хипермаркет за усилено промоционално пазаруване. Според членове на групата така е всеки понеделник, заради „яките“ промоции. Не липсват и гневни коментари като: „Това българите сме овце! То ти казват да няма струпвания на едно място, те ще се качат един върху друг... Не само коронавирус! Има и друг грип, който е опасен за децата! Ама кво им пука.... Е така става разнасянето!“.

Други хора смятат, че това е презапасяване, предизвикано от паникьосването с коронавируса. Остава отворен въпросът кой е прав, но ясно се вижда как хората се струпват пред магазина. Питаме се, струва ли си бясното пазаруване, което може да доведе до по-бързото разпространение на вирусите в града и страната.

До момента в Пазарджик няма обявени заразени с коронавирус

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината да се случи възродителният процес е, че помаците толкова са били изнагляли, че не е можело да си купиш и хляб СКО не говориш турски а там у Пазарджик ислямистите не си губят времето и всичките *** са се потурчили.
28
1
 
2
 
! Отговори
хах преди 4 години
До Totenkopf 29Ходи си бий една злобарка да се успокоиш.
27
2
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Човекът е един макровирус, а големите супермаркети са идеалната му хранилка;)))
26
5
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Кво ни интересува Пазарджик едно село населено предимно от древните ни братя, кално, мръсно, мизерно, населението там се занимава предимно с некви далавери, пасене и водопой на овце, простовати овцевъдци. Жалко че и да искаме да подариме този област в която рядко се чува българска реч на Турция те няма да я искат. Вижте ги само как са се струпали като овце. Ово е стандарт и манталитет тъдява.
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"държавата се опитва по всякакъв начин да предотврати струпването на хора,"Нищо не се опитва държавата, само отбива номера с лафчета по медиите.
24
9
 
8
 
! Отговори
ТИКВЕНИК преди 4 години
ЧУХ ЧЕ СИМЕОН САКСКУБОРТГОТСКИ УМРЕЛ. ВЯРНО ЛИ Е?
23
12
 
9
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
другарю Президент, ся последно, има ли опасност от тоя вирус или вие и партията бсп ше го победите?благодарим!
22
3
 
3
 
! Отговори
отговор преди 4 години
до 23 : от бсп вече отправят обвинения че не са се взимали мерки от по рано.
21
4
 
12
 
! Отговори
до АВТОРЕ преди 4 години
Пич май си гледал поредната американска боза в която американците спасяват света от извънземни или поредния вирус. И преди 20 и преди 30г. е имало подобни вируси които са поваляли голям брой от хора, просто в момента хората по света никога не са били по-свързани, медиите имат силата да всяват страх и паника. Трябва да се разболеят много по-голям брой от хора за да се нарече пандемия, единствената пандемия е в психираната ти глава, на страха очите са големи.
20
9
 
3
 
! Отговори
А-а, Радев ще се преди 4 години
покаже от някой екран за да обяви,че мерките са много закъснели,трябвало еправителството още от миналата година(преди заразата да тръгне)да е разработилоцикъл мероприятия.А защо мълчат от БСП и Радев? Ами ако ББ хвърли оставка инакара неговите да гласуват в НС за правителство на БСП или служебно на Радев,циркътще е пълен.Последвалият хаос ще завлече и БСП-то и Радев и страната.
19
12
 
9
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
хората и на шипка предупредиха да не се ходи, ама бсп под строй си заведе хората, барабар с Президента!
18
10
 
6
 
! Отговори
Подал е команда: преди 4 години
До Анонимен"Газ,чорапи наметало"(за тези,които не са били в родната казарма,това е командапри атка с БОВ и атомен взрив) и с Деса са се скрили в някое от противоатомнитескривалища на политбюро.
17
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарееее, А къде е радеф???
16
2
 
32
 
! Отговори
Днес сутринта, преди 4 години
около 9,30 ч.отидох на пазар в Кауфланд.Имаше си хора,пазаруваха сиспокойно.Критерий за натоварване според мен е наличието на опашкина витрината с обслужване-месо-месни и млечни произведения,както и на касите.И на двете места имаше по 1-2 човека.В количките на пазаруващите не видяхголеми количества стоки за запасяване.Просто хората следяха за новите промоциии си пазаруваха предимно от тях.Само медиите с бомбастичните си глупотевинивиждат презапасявания,но могат да предизвикат такива.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 11Опашките сега са на касите в Кауфланд
14
4
 
16
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Разлика няма! Всеки гледа да пазарува по тънко.И какво значи,, опашка" в Кауфланд , Била или Метро? Опашката беше едно време в кварталната бакалия или ,,Плод-зеленчук,със един продавач........Тогава и думата промоция не беше позната,а имаше,,КАКВО СА ПУСНАЛИ?"
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От край време е известно, че Пазарджик е меката на умствените капацитети. Така че няма нищо необичайно, важното е далавера да има.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сте разбрали -тия хора чакат да си купят нещо на промоция , евтино а не да си купят много стока
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости! През последните месеци по веригите няма добри промоции. Вече всичко е много скъпо даже на промоция.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е запасяване а опашка за '' промоции '' Има разлика