Облачно, ще вали над Западна и Централна България

По-топло ще е в Източна България, до 20°
Обновена: 9 мар 2020 10:34 | 9 мар 2020 08:10, Елка Василева
6
Облачно, ще вали над Западна и Централна България
Снимка: архив, БГНЕС

Над Западна и Централна България ще бъде облачно и дъждовно. На места в Югозападна България количествата на валежа ще са значителни.

В Източна България валежите ще са на малко места, ще има временни разкъсвания на облачността и ще бъде по-топло.

Вятърът ще е слаб до умерен, предимно от северната четвърт. Максималните температури ще бъдат от 5-6° на места в западните, до 19-20° в източните райони. Атмосферното налягане в сутрешните часове е малко по-ниско от средното за месеца и през деня ще се понижава. Това сочи прогнозата за времето на НИМХ.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще бъде почти без валеж. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 12° и 16°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно и ще вали сняг, в Родопите дъжд и сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – около 0°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Обяснявам: преди 4 години
Математическата прогресия на Фибоначи изразява законите и взаимосвързаните фрактални правила на живия живот и ако досега тази прогресия работеше срещу природата и "доброто" на хората някой обърна проекцията за равновесие. Което означава тежки последици първо след три, след пет, след осем, тринадесет, двадесет и една или 2023,2025,2028,2033,2041 - демек до 2040 година приключвате с всички глупости.
5
1
 
2
 
! Отговори
Не ме гледай мен преди 4 години
Лейтенант както винаги сте избрали мноооого губещата катастрофално страна.Видар много се забавлява с глупостите ви!
4
1
 
2
 
! Отговори
Чувала ли си израза преди 4 години
Двама се карат, третия печели. И кой печели? Скандинавците! Пет години. Осем години. Тринадесет години. Двадесет и една години!
3
1
 
2
 
! Отговори
А и друго: преди 4 години
Нямаш давност, но нямаш и доказателства. И аз нямам давност, но имам 300 доказателства колко сте ***!
2
1
 
2
 
! Отговори
Пак си нарушил преди 4 години
Свободната ми воля и нежеланието ми да бъда съучастник във вашите глупости, грабеж и тежките катастрофални последици от стария пръч. Ще има тежки наказания за поредния ви опит! Трябва да разберете, че всичко, което забърка пръча Сакскобурготски е четвъртата и пета национална катастрофа и този ще спи при Хел завинаги! Мръсно Локи. Жалък бог!
1
1
 
2
 
! Отговори
Пак си се опитал преди 4 години
Вчера пак си се опитал да ме покръстиш. Без моето разрешение напреки на изричната ми забрана да ме занимаваш повече с тая палестинско-израелска изнасилваческа история. Приключил съм с вас. Не мина и тоя път. Време е на Один да властва не на Симо Ваната. Куклата на конци на Пентагона да ми *** сети се какво .... Прескачам и Водолея за наказание ...