Придошла река откъсна Мелник от света

Общината ще изгради нов временен мост
Обновена: 9 мар 2020 21:20 | 9 мар 2020 19:55, Анисия Иванова
9

Мелник е откъснат от света, след като придошлата река отнесе моста към града. Обилните валежи от последното денонощие в района повишиха нивото на реката и скъсаха временното мостово съоръжение. За щастие по време на инцидента не е имало движение и няма пострадали хора и нанесени материални щети.

"Не предполагахме, че атмосферните условия така ще ни заварят неподготвени", коментира кметският наместник на Мелник Сашо Филипов пред Bulgaria ON AIR.

В момента пътят от Автомагистрала "Струма“ до входа на Мелник се реконструира. Разширяването на моста също е част от проекта, който трябва да приключи в началото на юли.

Старият мост, който е строен още по римско време, е бил разрушен преди десетина дни, тъй като на негово място ще бъде изградено по-голямо съоръжение. От кметската управа увериха, че това ще се случи до няколко месеца. От общината увериха, че новият временен мост се поставя още днес и така пътят за Мелник ще бъде отворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия *** в коментарите фалират през 2 седмици. В една и съща държава ли живеем
8
1
 
6
 
! Отговори
Клавдий преди 4 години
Така е колега, римски градеж пада само ако го бутнат варварите. И те го бутнаха, зер герберите са най-голямото природно бедствие. Нашествието на калинките.
7
2
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Пролетта пак ни завари неподготвени. 17 мига....пардон часа дъжд и фалирахме.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** герберунгели
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наказаха ги. От римско време разрушили мост устоял на много наводнения, войни. И защо - за да намерят вграденото злато. Е намерено е - природата сама си отмъщава.
4
1
 
13
 
! Отговори
Брат Вурст преди 4 години
"Старият мост, който е строен още по римско време, е бил разрушен преди десетина дни, тъй като на негово място ще бъде изградено по-голямо съоръжение." Ако е вярно, някой трябва бъде линчуван. Това са някакви и3р0ди.
3
3
 
6
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 4 години
ОТКЪСНАТ ОТ СВЕТА.....алооу аланколу, има и друг път до Мелник.....погледни в гуглето....
2
3
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Все пак си в сайта на варненските 6ookлуци
1
1
 
17
 
! Отговори
Driver преди 4 години
"...няма пострадали хора и нанесени материални щети."И как е паднал мостът, а няма материални щети?!Или е духовен мост, по който преминаваш само чрез силата на мисълта?