6000 лв. глоба и 2 г. без книжка след дрифт в Сливен

Шофьорът е извършил две нарушения на едно и също кръстовище
10 мар 2020 14:18, Ния Христова
26
 6000 лв. глоба и 2 г. без книжка след дрифт в Сливен
Снимка: Pixabay
6000 лева глоба и две години без книжка са наказанията на мъж, дрифтил на кръстовище в Сливен. Това съобщиха от областната полиция в Сливен, цитирани от Нова ТВ. 
 
Срещу 27-годишния шофьор от РУ-Сливен са издадели две наказателни постановления, които по-късно Районният съд е потвърдил. Нарушенията са извършени на 17 и 18 октомври 2019 г. на едно и също кръстовище в града. 
 
На водача от Сливен са били съставени два акта. Началникът на РУ-Сливен е издал две наказателни постановления на обща стойност 6000 лева и 24 месеца лишаване от правоуправление. Мъжът ги е обжалвал. Районния съд е потвърдил наказателните постановления, след което те са влезли в сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на КАТ, само така да се процедира срещу тези убийци на пътя. Не е само този в Сливен след 20:00 е рали из целия град. Пълно е с *** летящи с над 100 км в града.
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разни *** с 10-15- годишни BMW-та, струващи колкото половин моя заплата, никога не съм харесвал. Самият аз имам BMW, но на 4 месеца. Мисълта ми е- имам огромно желание да се науча да карам добре, да знам как реагира автомобилът на мокро, на сняг, лед- тук има само една такава възможност- пистата на Димитър Илиев и от от няколко месеца. Преди доста години ходих във Финландия да се уча на курс за рали пилоти. На кръстовище това да го правиш не му е мястото. Празни паркинги- колкото искаш.
3
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Дрифтил с Трабант с ремарке...
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а във велико търново до кога кат ще си затваря очите за дрифтенето на колелото до старческия дом ?! точно 30 секунди преди да дойде кат и шофьорът вече знае и го няма - просто кат си го предупреждават че идват
1
1
 
7
 
! Отговори
Ехх преди 4 години
Другия път ще знае ,иначе може да обжалва знае за това.