Установиха жителите на Василовци, контактували с двамата с коронавирус

Те са поставени под карантина
11 мар 2020 15:53, Красимир Ангелов
38
Установиха жителите на Василовци, контактували с двамата с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Ясни са жителите на монтанското село Василовци, които са били контактни с възрастната двойка с коронавирус, която е на лечение в "Пирогов".

Още по темата

Болните съпрузи са от селото, като за последно са били там на 1 март.

 
"Вече са установени към сегашния момент всички контактни жители на село Василовци. Тези жители са поставени под карантина“, отбеляза областният управител на Монтана Росен Белчев пред БНР.
 
"Трябва ясно да се отбележи, че до момента всички контактни хора нямат никакви симптоми за разболяване", допълни  Белчев.
 
Мъж от Видин със съмнение за коронавирус е транспортиран към инфекциозно отделение на болницата в Лом, уточни областният управител.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма част от информацията, която се дава на медиите, е спестена, може би нарочно, за да не се всява паника. Ако имахме журналисти, щяха да са разнищили случая. Моя близка е от това село...
27
2
 
3
 
! Отговори
do 13 zozo преди 4 години
зозо зозо колко си задръстен като банкинска тиква,сите само с ушите приемате-бсп са лоши щото така казаха медии, баце и антураж, баце е убав щото пак така казаха медии баце и антураж. Ми не щеш си впрегнеш мозъка да мислиш да гледаш по дела а не по думи. Ми 10г тиквата работи за бизнеса за себе си да векува и за чуждите господари им раздава държавата да го крепят и ти харчи паричките за тях, за дпс че гласува с тях закончета,за чиновници че са негови хора и го крепят, мноого си загубен шъ знайш.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, в село се разболяли. То ясно, че някъде по гари, автобусли, се е случила случката. Инкубационният период е най-често 4 дни казаха, рядко 14 , а в някакви минимални случаи и повече.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Умни приказки, ама без информация. Знаеш ли инкубационния период(т.е. често без симптоми) на този вирус? 2 седмици или 14 дни. Ако някой е заразен на 1.3, днес спокойно може да няма симптоми. Тези възрастни хора, за да отидат с пневмония в бая напреднала фаза в Пирогов, са болни от бая преди 1.3 и определено са били заразни. Вече е интересно откъде са заразени те, защото синът им работи на гара Илиенци и не е заразен.За сравнение грипът е с инкубационен период примерно 48 часа.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабите на мегдана се чудят откъде втяхно село дошъл вирус.То един пътв годината мине заблудена офца,тасега стават за резил пред свето.Десетчовека и ги поразило болест.Излагацияна стари години.Това веке, ще се помнии ще ги срами.
23
6
 
0
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Ти какъв си, комунист ли, увреден по рождение ли, след рождение ли, що ли.
22
2
 
4
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
До Абе...И лятото ще го има.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДодоА твоите постижения какви са?Ти по-симпатичен ли си от него?
20
7
 
4
 
! Отговори
Значи преди 4 години
внимавайте сега. В София не е установен коронавирус. З София неса приложими по-строгите мерки. Мерките ще се прилагат за село Василовци. Не създавайте паника.
19
1
 
24
 
! Отговори
Карта преди 4 години
Човек като гледа световната карта за корона вируса, вижда, че в Сингапур няма нито един починал. Във Виетнам е същото. В този регион броят на излекуваните расте. Корея също намери начин на лечение.Необяснимо е , че европейските страни май не се интересуват от техния опит. Всяка страна открива топлата вода за себе си!
18
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
браво!..Сега да ги дадат на БАБХ!......"Нещо странно",поздравления за забележката!
17
2
 
42
 
! Отговори
Нещо странно преди 4 години
се случва в България - случаи на коронавирус се откриват в малки населени места със затруднен достъп и при самотни възрастни хора. Какво е обяснението. Нима вируса е "покълнал" в България и не е внесен отвън? Тук ли е възникнал? Какво е обяснението на епидемиолозите? Защо никой от контактувалите с болни не е заразен?
16
15
 
18
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До ЗозоМен ме кефи как като някой критикува Баце Тиквун, *** се радват и от кеф тичат да мастурбиpат в кенефите! Това, че той е по-симпатичен от тях, всъщност не е голямо постижение за него! Все едно да е по-симпатичен от една огромна купчина прясна животинска тор, заобиколена от облак мухи!
15
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те нестига че хората са безработни гладуват по селата та и най нахално ги преврьщат в затворници!
14
8
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Коронавирус...с корона вирус,тук неподготвени ни хвана,а *** ще даде пак фира,спасение за него няма !
13
9
 
19
 
! Отговори
паника преди 4 години
Толкова е многа бройката на заразените че тиквите напьлно изтрещяха!
12
10
 
23
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Затваряйте всичко днес, утре ако излезе късно ще затварят роднините ви в ковчези. Пикаем и на смешната ни икономика отглеждаща търтеи.
11
22
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До червен каскетАбе то и Боко не е стока, ама БСПто са за трепане. Кефи ме как Боко мачка *** от БСП.
10
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩОМ В ОТДАЛЕЧЕНО МОНТАНСКО ЗАБУАНО НИКОМУ НЕИЗВЕСТНО СЕЛО Е СТИГНАЛ ВИРУСА, СМЯТАЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА!ТЕ НЕ МОГАТ САМО ДА РЕГИСТРИРАТ СЛУЧАИТЕ!
9
22
 
15
 
! Отговори
червен каскет преди 4 години
До ЗозоАхааа, ти се надяваш, че като си от ГРОБ и няма да те гепне!