В селото на първата жертва от коронавируса няма напрежение

Жената, която й е помагала - в добро състояние
12 мар 2020 13:55, Петя Славова
12

В монтанското село Василовци, откъдето е първата жертва на коронавирус у нас, няма напрежение. Жената беше настанена в "Пирогов" заедно със съпруга си в мното тежко здравословно състояние. Тя е и първата жертва на коронавируса у нас. Съпругът й също се бори за живота си в "Пирогов".
Още по темата

В началото на март те са заминали за София при техния син, защото имали здравословни проблеми. Установени са и лицата от село Василовци, които са били последно в контакт с възрастното семейство. Под наблюдение са около 10 души.

"Нашите съселяни са заминали за София на 1 март, при сина си. Лично съм ги видял за последен път около 20 февруари при личния лекар. Жената беше на котролен преглед, а мъжът да си завери здравната книжка, за да си вземе лекарствата. Засега няма притеснения в никого. Жената, обслужваща дома им, няма никакви проблеми видимо, лекарите казват, че е в добро състояние", каза кметът на с. Василовци Огнян Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно ве, паникьори, рано или късно все ще измрете.Какво сте се разтревожили.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не кажете истината за случая, а се опитвате да заблудите хората. България е толкова малка, а и с интернет няма как да скриете какво всъщност се случва.Макар и жълт, в Блиц писаха за една избягала пациентка в Пловдив, която е била на тържеството на починалата.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като цяло може да си умреш и без особено напрежение, т.е. нищо не ни казвате.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо се праат на улави. И двамата са заразени от сина им в София който работи в Илиянци. Преди това не са били заразени. В Илиянци има хиляди Китайци които се прибраха от заразената зона и разнесоха заразата. Такова е управлението на Банкянския Шлангажия.
6
5
 
6
 
! Отговори
внимание преди 4 години
Най опасна е заразената жена от махала Крушовица на Мизия и плюе в парламента.
5
3
 
8
 
! Отговори
До Кочо преди 4 години
О, свещена простота!Заради такива като вас някои училища днес работят и децата са изложени на риск.
4
2
 
5
 
! Отговори
оф ... преди 4 години
Ами най-добарата болница, както и много пъти съм казвал, това е гробището! Всеки един от нас когато го закарат там, той е доволен, всички земни проблеми свършват и започва едно спокойстивие! Селското гробище е стова добро, че там има и тишана, спокойствие. Птичките пеят и те опеват.
3
3
 
3
 
! Отговори
Кочо преди 4 години
Ми нормално не могат да тестват всеки, реално е голяма глупостта това цялото. Нито има някакво лечение, както няма лечение и за Инфлуенца и за което и да е друго вирусно заболяване, нито цифрата 7 има връзка с реалността. Това обаче не трябва да ни плаши толкова много, просто показва, че това е една много кофти зараза, която се разпространява лесно, сръвнимо с Инфлуенца, което автоматично значи и че смъртността е много по ниска, сръвнима с Инфлуенца, а не 30 пъти по висока както се смята.
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неинформирани, необразовани и само слушат Бойко по телевизора. За 100 лева на калпак ще искат доброволно да се заразят, без никаква отговорност за последствията.
1
2
 
21
 
! Отговори
ъъъъ преди 4 години
Та те дори тестове не са направили, защото "видимо няма проблеми и казват, че е в добро състояние".... не съм много сигурен да се смея ли или да плача.. То заради няма и нови случаи - като няма тестове, няма да има и случаи