Млад мъж загина на място при катастрофа край Плиска

Колата му се е ударила в крайпътно дърво
13 мар 2020 00:30, Красимир Ангелов
7
Млад мъж загина на място при катастрофа край Плиска
Снимка: БГНЕС

19-годишен жител на Нови пазар е загинал при катастрофа край Плиска този следобед, съобщи Областната дирекция на МВР в Шумен.

Малко преди 16.30 часа, в дежурната оперативна част на ОД на МВР е приет сигнал за тежък пътен инцидент край Плиска. Към мястото на произшествието веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Установено е, че инцидентът е станал на прав участък - от стария град, в посока Плиска. Водач на лек автомобил "Тойота Селика", с шуменска регистрация, е загубил контрол над автомобила, ударил се в крайпътно дърво и спрял в крайпътна нива.

Младият мъж зад волана, който е пътувал сам в автомобила, е починал на място.

На място на произшествието се извършва оглед. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
2
 
! Отговори
Kastor преди 4 години
Kastor13.03.2020 07:06БЕЗРАБОТНИ, ДРУСАЩИ СЕ, ИЗГУБИЛИ ВРЪЗКА С ВСИЧКО ЧОВЕШКО МИШОЦИ, ТРОЛЧЕНЦА И КОМПЛЕКСАРЧЕТА, СПРЕТЕ С ГНУСНИТЕ СИ ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРЧЕНЦА И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ, АКО ТОВА БЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!? НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН! ГОСПОД ВИЖДА ВСИЧКО И ... НЕ СИ ПОЧИВА НИТО ЗА МИГ!А, АДМИНИТЕ, МОЛЯ ИЗКЛЮЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЗА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ И СИ СВЪРШЕТЕ РАБОТАТА КАТО ИЗТРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ!
3
1
 
9
 
! Отговори
... преди 4 години
В Плиска има трима човека, които преди пет дни си дойдоха от Италия и си се движат спокойно. Тях някой няма ли да ги прибере и изследва за коронавирус? Хората ги избягват, но те си се движат свободно, необезпокоявани. Някой нещо няма ли да направи?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дървото как е другото ни е ясно естественият подбор в действие.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаааа поредният *** джигит качил се на спортна кола!