Храна по домовете за социално слаби, държавата търси начини

Не трябва да мислим панически, а рационално, обясни Сачева
Обновена: 18 мар 2020 15:41 | 18 мар 2020 14:42, Петя Славова
4
Храна по домовете за социално слаби, държавата търси начини
Снимка: БГНЕС

Държавата търси начини да осигурява храна по домовете на социално слаби деца, които в момента не са на училище. Това обяви от парламентарната трибуна социалният министър Деница Сачева. Тя информира депутатите, че мярката се разработва съвместно с Министерството на образованието и науката, предаде БГНЕС.

Още по темата


В изявлението си министърът заяви, че подобни мерки се взимат в ход и според развитието на ситуацията. Сачева апелира, че в условия на извънредно положение трябва да не се мисли панически, а спокойно и рационално.

Препоръката на Сачева е, че на третия ден да не се взимат стратегически решения за дългосрочен период, които при промяна на обстановката в дългосрочен план може да променят цялата икономическа система на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Руснака преди 4 години
Държавата в лицето на министрите и под изпълнителите никога няма да намери начин за нищо!Само знаят как да прибират милиони от еврофондовете!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** пак ще намажат...
2
0
 
5
 
! Отговори
тоти преди 4 години
Незнаели как алооо!!! Че толкова доброволци,ще им плащате по 5 лв. на абонат и за 10=50лв какво толкова !!! Има си общински служби за района ще си търсят и наемат хора и ще им се отпуснат по програмата за вироса от тези 80мил.или пак наши хора ще се облажат !!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много зле се справя. Изказванията й почти винаги са ненавременни и неразбираеми . Нека да обясни госпожата кои са "социално слабите деца"? Кои деца в момента не са на училище? И не държавата да й търси а тя самата като министър трябва да предложи нещо. Изобщо знае ли за какво е там.