Полицията с проверки за изолирани, спипаха 4 нарушители

Те са били поставени под карантина в Разградско
20 мар 2020 11:50,
11
Полицията с проверки за изолирани, спипаха 4 нарушители
Снимка: БГНЕС

Четирима души от Разградско са не са спазили наложената им карантина, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Още по темата


Служители на РУ-Исперих и здравен инспектор от РЗИ около 14.30 ч. на 19 март са установили, че 43-годишен мъж от град Исперих нарушава мерките, издадени срещу разпространяването на заразна болест и не е на адреса, където е поставен под карантина от 16 до 30 март.

Същият ден около 19.30 ч. в село Гецово полицейски служители на РУ-Разград констатирали, че трима души, завърнали се от Германия – две жени на 62 и 37 години и 31-годишен мъж, не са на адреса, посочен от тях за пребиваване и карантина през следващите 14 дни.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Аз 311 преди 4 години
Не е шега но тук сме доста напред в мерките за разлика от италианци и англичани като въобще не твърдя че трябва да се разхлабва контрола- напротив
8
2
 
18
 
! Отговори
До всички! преди 4 години
До всички, които твърдят че вируса е безобиден! В Исландия е почибал 39 годишен мъж от същия този вирус. Човекът е живеел здравословно! Съпругата му също е зле. Не си мислете, че като сте млади и не ви събаря! В Италия лекарите са се видяли в чудо от вълната 40 годишни в тежко състояние, която ги залива в момента. Този вирус мутира и то не в полза на човешката раса! БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ! СПАЗВАЙТЕ КАРАНТИННИТЕ ПРЕДПИСАНИЯ!
7
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да знам, колко често и с какво се дезинфекцират ушевите. Мятат *** денонощно, при това безцелно и пренасят бацили.
6
3
 
7
 
! Отговори
Свой преди 4 години
До 3 голям проблем имаш с психиката господине. Ако ти си чел книги то аз разбирам, че си падаш по фантастика. Въображението ти се е развихрило, че си мислиш такива простотии.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един. Ти си един от тъпите.Прочети някоя книга и недей да драскаш кой е за затвора и луд. *** .
4
5
 
13
 
! Отговори
Един преди 4 години
Тия у затвора. до 3: ти луд ли си, бе?
3
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е диктаторски терор.Ням никакъв смъртоносен вирус.Мафията иска да наложи контрол и отнемането на свободите ни дадени по право от Конситуцията.Боко, Гешев и Годжи с униформата да бъдат съдени за нарушаване на Конституцията.Конституцията е над всички закони.
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яки глоби и затвор! От друго не се разбират! Като полежи една година, ще видим дали ще спази 14 дни следващия път.
1
5
 
21
 
! Отговори
... преди 4 години
Сега е момента полицаите да покажат, че не са само храстаджии и послушковци и да глобяват наред. Бял, черен, зелен, богат, беден и т.н Повечето станахме като домашни таласъми, а разни тарикати безсмъртници си пият кафето по улиците.