В Ловеч забраниха вендинг машини на открито

Тези с неизвестен собственик ще бъдат спрени
20 мар 2020 14:52, Анисия Иванова
8
В Ловеч забраниха вендинг машини на открито
Снимка: БГНЕС

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова забрани предлагането на кафе, топли и студени напитки и други стоки от вендинг автомати, разположени на открито, с цел ограничаването на разпространението на коронавируса.

Вендинг автомати за кафе, топли и студени напитки и стоки на закрито (в административни сгради, в хранителни магазини, в бензиностанции и др.) могат да работят, като се прилагат всички мерки за безопасност и хигиенизиране на автоматите.

На вендинг автомати без установен собственик, както и такива без издадено разрешение за поставяне, се прекъсва електрозахранването и ще се премахват по принудителен ред от служители на Общината, съобщава БГНЕС.

Гражданите и бизнесът могат да ползват 94 електронни услуги през сайта на Общината, както и да платят местните данъци и такси, наеми на жилищни и нежилищни имоти чрез виртуален пост терминал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейй голема работа.. кафе бол, тоалетна хартия бол.. все пак сме на демокрация.. пийте си кафето преди да излизате за работа..
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кондиционерите на обществени места ще забранят ли?Щото ако прахът може да задържа вирус, си представям колко пъти кондиционерът "претака" въздуха в помещението.
2
2
 
2
 
! Отговори
Mihov преди 4 години
Sprete I hlqba glupaci
1
2
 
11
 
! Отговори
Алоооуу преди 4 години
Без установен собственик???Алооо, За канарчета ли ни взехте пак.Кой е плащал тока досега???Или не е плащал.Ако е така значи са на голям НАПаджия,СОТаджия,КАТаджия,ДАНСаджия и т.н. -джия или или общински съветник най-малко.Аз сложих една табела за магазина на стълба отпред и ме глобиха след 2 дена. Алоооуу...