Кмет въведе вечерен час в 17 села

Рестрикцията е заради разпространението на COVID-19
23 мар 2020 12:22, Ния Христова
28
 Кмет въведе вечерен час в 17 села
Снимка: БГНЕС

Кметът на община Аврен Емануил Манолов е наложил вечерен час в 17 села, става ясно от негова заповед, съобщи в. Монитор. 

Жителите на селата нямат право да излизат от домовете си от 21.00 до 05.00 часа. Рестрикцията е с цел да се спре разпространението на COVID-19. 
 
Вечерният час важи за селата Аврен, Бенковски, Близнаци, Добри дол, Болярци, Дъбравино, Казашка река, Здравец, Китка, Круша, Приселци, Равна гора, Синдел, Садово, Тръстиково, Царевки и Юнак.
 
Кметът изрично е казал в забраната, че дори и да бъде обжалвана, действието й остава в сила. Той обаче разрешава излизания при належаща нужда, като за това предварително трябва да бъде уведомен по телефона лично или да бъде информиран съответният кметски наместник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
2
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
До ЖоТочно обртно е мнението им. Докато не преболедуват 70% от населението няма как да се спре! ФАКТ!!! Идеята на всички тези забрани е контрол и разпределение във времето. Не си прави илюзия нито за миг, че аз, ти, децата ни и всичките ни познати няма да го изкараме. Дори вече може и да сме го изкарали просто без симптоми. Друг е въпроса редно ли е здрав човек който го е изкарал и има пълен имунитет да е затворен като затворник. Това е пълно нарушаване на човешките права!!!!!!
23
1
 
4
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
....че от 21 до 05 навън е пълно с народ и се блъскат един в друг хората.....
22
1
 
3
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
По принцип за *** си трябва вечерен час - в 17 по домовете и никакво мърдане до 7 сутринта. За цялата страна!!!
21
2
 
4
 
! Отговори
ЕВАЛЛА , КМЕТЕ ... преди 4 години
НА НАРУШИТЕЛИТЕ НАЛАГАЙ , ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ ПРОТИВ ВИРУСА ....МАКО КЮТЕК , С БЛАГИ ПРИКАЗКИ ЗА РАЗТУХА И АКЪЛ!
20
5
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Сега кметът на Община Аврен трябва да се аргументира какво цели с тази заповед за "вечерен час";))) : да спре кражбите, да спре препиването или просто и двете са като една страшна вирусна пандемия в подопечната му Община;)))
19
7
 
3
 
! Отговори
ЕВАЛЛА , КМЕТЕ... преди 4 години
ТОЧНО ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА И ЕПИДЕМИИ!НИКАКВА ЖАЛОСТ И РАЗМЕКВАНЕ!НЕ СЛУШАЙ ГЛУПАВИТЕ ПРИКАЗКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ , ПО ВРЕМЕ НА СМЪРТ И РАЗРУХА!ОЦЕЛЯВАТ --САМО УМНИТЕ , СИЛНИТЕ , ЗДРАВИТЕ И ДИСЦИПЛИНИРАНИТЕ!БОГ ОБИЧА , САМО ТЯХ!!!!!!!!!!
18
2
 
7
 
! Отговори
Леле, гоим... преди 4 години
Питате за какво е този вечерен час в селата. Защото един *** етнос има само едно нещо в главата. Докато ние се чудим как да оцелеем, той се чуди как да окраде баба Вуна дето живее сама на село. Ето затова е този час, за да няма много кражби.
17
3
 
14
 
! Отговори
Генезис преди 4 години
Т.е. да разбираме, че вируса се разпространява по-бързо и лесно в този часови диапазон 21.00 до 05.00? Или просто това е поредната злоупотреба с дадената им "власт"?
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много шериф в таз държава, много нещо.
15
1
 
15
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Зато ще се намалят кражбите и престъпления по-селата,макър и да няма никакъв ефект към вируса ,то ще има полза за селата.
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно вечерно време се събират да пият в селската кръчма и не разбират от дума. Иначе точно в селата не виждам причина от вечерен час, без това едва ли има къде да се ходи там вечерта.
13
5
 
13
 
! Отговори
бааа го преди 4 години
Сериозен ГРОБарски шериф!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
име, с което биват наричани голям брой запалителни течности, използвани за военни цели, които най-често са някакъв вид желиран бензин.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хахахаха цензурирахте ли ме веее
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това са глупости, какъв е смисъла не мога да разбера
9
7
 
16
 
! Отговори
Жо преди 4 години
В съседна Сърбия е въведен полицейски час от 17 ч. следобед до 5 ч. сутринта. Забранено е движението по улиците.За възрастните хора над 65 години е въведена денонощна 24-часова забрана да излизат.Създадена е организация, да им доставят стоки, лекарства и храна.Колкото по-строги са мерките и ограниченията, толкова по-скоро ще се спре разпространението на вируса.Това е мнението на световни специалисти, с което съм съгласен.
8
6
 
12
 
! Отговори
кмк преди 4 години
логиката на подобни действия освен да се вживяват на шерифи не я виждам..
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този иска да ходи на лов и риболов ,сам А кой ще обработва земята.Мисиркасама в гората.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я пак? Моля? Защо, че не чух добре?....
5
4
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
- Кметове, сър!