Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината

Преминал блокадата в Банско, ходил и в Разлог
24 мар 2020 21:00,
269
Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината
Снимка: БГНЕС

Владимир Каролев е задържан за 24 часа по закона за МВР за нарушаване на карантината, съобщиха източници от благоевградската полиция. Бившият политик цял ден вчера се хвалеше в социалните мрежи, че е преминал блокадата на Банско и ходил в Разлог, а после е бил в София.

Потърсихме мнението на главния прокурор Иван Гешев, който лаконично заяви: "Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример."

Самият Каролев преди малко потвърди за задържането си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
17
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Колкото Киро Домуса беше болен от коронавирус, толкова и Каролев е наистина задържан.Разиграва се театър за населението, в момент, в който му се отнемат основни права и свободи.За 10 дни ни отнеха всичко онова, за което се борихме 30 години !Върнахме се в най-мракобесните комунистически години на жителството и безпричинните проверки на милицията. Даже тогава беше по-добре, защото никой не ни задължаваше да си стоим у дома.Вирус има. Опасен е, за някои групи хора и се използва от властта.
136
2
 
12
 
! Отговори
комедиант преди 4 години
Блядо копие на икономиста Венцеслав Димитров с конските зъби на Фернандел...
135
1
 
18
 
! Отговори
ДМ преди 4 години
Този се осланя на стара слава, ама и нафталина му е вехт. Остава му спомена от миналото и любовта към Банско... И понеже вече не ходи по ТВ студията, щото не го търсят си търси други форми на изява на принципа "Важното е да те запомнят".
134
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително неприятен и арогантен Сега е време да видим има ли държавност?!,Прокуратурата сезиранаи е ???
133
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама ако го тръшне двойна пневмония ще търчи пръв в частна б-ца , ще си купи апарат и лекарства и ще оцелеее ,Сега подстрекава ,защото му липсват Робите да му работят за без пари !
132
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що бе пичове, мислите че Каролев не се е консултирал с адвокат преди да го направи това ли? Толкова ли елементарен мислите че е?И да ви кажа - ще ги осъди отма. В кой закон пише, че не може да пътуваш между градовете без основателна причина? Пише, че ще те спрат и върнат от КПП-то. Да, ама ако минеш през полето, където няма КПП? Какво? Никой не те е върнал, закона не е нарушен. Сори, ще се оттърве. Сори, ще ви осъди. Като правят калинчести закони тия вашите гербаджии...
131
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво ше осъди тоя *** ? Нарушил карантината нищо не съм нарушил бах ти тъпака. Къв икономист той няма акъл шише да напълни . Че и се надъхва сам , се едно Хемингуей да се черпи щот е изпил само бутилка . Биха го и него и оттогава увреден е малко . Напомня ми на Клавдий като си направил коня сенатор . Същата тиква .
130
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гн Крачолев, няма да можете да осъдите България в Страсбург! Влизате без повод или служебна заповед в район под карантина! Глупостта е изцяло на ваша страна!
129
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала на Каролката ! Личи си че е свободен човек !
128
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5 години в затвора , дано господин Гешев прояви смелост да приложи закона
127
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На първо време го пратете на 14 дневна екскурзия в Банско
126
2
 
25
 
! Отговори
Светлю преди 4 години
Този умишлено го ползват да увлича и фалира всички следващи го желаещи да спекулират ГЛУУПАЦИ със свободни пари (откраднати , корупция , сива икономика и т.н.), като постоянно го титуловат бизнесмен-икономист, а той точно преди всяка криза е все на кредити и току-що започнало строителство на МАКС!
125
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще отиде до Страсбург ми много интересно и съдиите, които са под карантина, чрез видеовръзка ли ще му гледат делото. Време да се помисли някоя психиатрична болница да бъде кръстена на него. И Каролев за икономическия доклад за АЕЦ Белене колко пари взе от данъкоплатците?
124
1
 
22
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Дано съквартиранта по килия е свестен човек че откъде да знаем какво става там........
123
1
 
33
 
! Отговори
Stiling преди 4 години
Тоя самозабравил се *** Каролев му дойде дюшеш сега на каскета Гешев. Няма да се учудя ако поиска и 72 часа задържане и постоянен арест след тест за коронавирус. Ще гледа да извлече максимално дивиденти от случая и може Каролката доки от утре да потърка наровете в килията за няколко месеца напред. Ще има вой сополи и сълзи ама си го заслужава нагляра.
122
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този си мисли, че трябва да изкяри нещо от кризата, да стане по известен или по богат, провалената тактика на Борис Джонсън. Много недостойно поведение. И го вкарали в някакво риалити и гледам и се чудя какво го възнасят там, сега си давам сметка, че търси публичност и по някакъв начин си е плащал да го дават по телевизора, като много печен. Но си личи, че е абсолютен комплексар.
121
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ш'***,до кога ще се прави на интересен?
120
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каролев, поведи народа.
119
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има апартаментчета в Банско.Не е могъл да понесе преждевремения край на сезона. Отишал е да огледа нещата и да смени чаршафите за следващия сезон.
118
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царския крадец. Тия и юпитата отдавна трябваше да са в затвора. *** понеже всичко му се разминава и затова е такъв неглец.