ГЕРБ за спирането на заседанията: Да не се нагнетява напрежение!

Всяко правителство ще си понесе отговорността, заяви Ненков
26 мар 2020 22:25, Петя Славова
11

Народното събрание спира редовните си заседания. С решение на председателския съвет депутатите ще се събират само, за да обсъждат законодателство, свързано с въведеното извънредно положение. Пленарни заседания ще има, ако трябва да бъдат взимани важни решения с борбата срещу Ковид-19.
Още по темата

Не е ставало въпрос за спиране на работата, днес програмата беше за закона за въоръжените сили. Не мисля, че точно в сегашното състояние на държавата е належащо да се дебатира по него. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

По думите му изказванията можело да се определят като безотговорни, както и тези, че някой искал да унищожи малкия и средния бизнес.

"Всяко правителство ще си понесе своята отговорност. В момента няма нужда да се нагнетява ситуацията, но днес припомних и на трибуната, че правата на човек са всеобхватни", каза още той за Bulgaria ON AIR.

"България има достатъчно финансов ресурс да реагира. Най-вероятно всички мерки дотук няма да са достатъчни, но нека се изчака и да се види какво предстои. Не трябва да се плаши обществото, че видите ли парламентът не работи. Парламентът е на стендбай, но не може да работи по досегашния ред, както е и в Испания, Великобритания...", коментира народният представител.

 


11
Още по темата: Bulgaria ON AIRКоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 3 месеца
До БДЖ ти какво смяташ,че като дойде Коронинова и ще ти напълни джоба.Такова
дебелоочие рядко се среща 3 месеца и кефна да не ходи на работа и се шляеше по
улиците и не спомена за ДИКТАТУРА ,сега когато се изисква хората да не се събират орева света ДИКТАТУРА
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя па гербав комсомолец изпълзял до депутатското местенце заради мама и тате, ако вожда му си замине тоя става никой.
6
2
 
10
 
! Отговори
БДЖ София преди 3 месеца
ГЕРБ този не е на ясно с живота в територията,можеш ли да живееш с 150 евро пенсия,заплата от 400евро?Махайте се на бегом,аритметиката вие под всякаква критика какво НАТО ,КАКВА Европа?Последни в всякаква класация в ЕС.Какви неща говориш без болници и икономика ,няма една линейка за болниците.
5
0
 
12
 
! Отговори
реалист преди 3 месеца
Майката му беше юристконсулт в Софийска община по времето на Тиквата, а баща му е много свестен и беше Конституционен съдия и е отдавна разведен с майка му. Сега Мама е шеф на антимонополната комисия разбираш ли, а пишляменцето го направиха дИпутатче. Иначе е пълно дебилче метнало се на майка си....казвам го от личини наблюдения, не от нещо друго.
4
0
 
16
 
! Отговори
Ненков преди 3 месеца
Този не е виновен за това че няма какво да каже защото е т...к ,но се чудя на акъла на онзи дето го е поканил в телевизията да им губи времето.
3
0
 
17
 
! Отговори
МАЙМУНЯКА от ГЕРБ преди 3 месеца
връщай се в клетката за 1 млн дето си я купи АРТЕКС
2
0
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 3 месеца
нАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ ГЕРБЕРУНГЕЛИ,ВЕДНАГА!!!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какъв е тоя пpecтъпник на снимката? Това репортаж от панделата ли е?