Коронавирусът и влиянието му върху земеделието

Какво е икономическото отражение на кризата върху бранша
26 мар 2020 21:25, Петя Славова
4

Земеделието е един от браншовете, в които ще има икономическо отражение на кризата с коронавируса, съобщава Bulgaria ON AIR.

Производители дори предложиха да има експертен щаб по продоволствията. И поискаха финансов ресурс, който да подпомогне отрасъла.

Мотивът е, че така ще се гарантира храната на нацията. Колко затруднен е браншът и каква реколта очакват земеделските производители – отговорите потърсихме от агроексперта Красимир Кумчев, председателя на Националната асоциация на зърнопроизводителите и Радостина Жекова, председател на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Снежанка преди 4 години
Защо в статия за зърнарската мафия има снимка на ябълки, и то зелени.
2
0
 
10
 
! Отговори
Кфкфк преди 4 години
Тия земеделски кожодери не се наядоха, ! Живеят в палати, автопарковете им имат Ламборджини, Ферари, Поршета, Мерцедеси....ама искат пари от държавата....Видяла жабата, че подковават комя-и тя вдигнала крак! Палячовци, само лъжат-цените на храните ще растат, а те помощи искат., ако държавата им отпусне пари, нека да гарантират, че няма да вдигат цените на зърно, зеленчуци, плодове и месо! В противен случай, да не се дава народна пара!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз в момента съм на зелени ябълки.