Мъж си преряза вените с пирони и се хвърли в отводнителен канал

Умрял е от измръзване
Обновена: 27 мар 2020 15:11 | 27 мар 2020 15:11,
44
Мъж си преряза вените с пирони и се хвърли в отводнителен канал
Снимка: БГНЕС

Откриха тялото на 35-годишен мъж в отводнителен канал край село Отец Паисиево, община Хисаря, съобщи полицията в Пловдив.

Още по темата


"Според съдебните медици мъжът е починал от измръзване", посочи Рогачев. Той уточни, че сигналът е подаден вчера около 16 часа на тел. 112. Става въпрос за мъж от село Стрелци.

Установено е, че той е направил опит да си пререже вените с пирони, които са открити у него, но не е успял. След това се е съблякъл гол и се е хвърлил в канала. По първоначални данни е престоял там около 7-8 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
5
 
! Отговори
179 преди 4 години
Да жалка и тъжна смърт най-вероятно на 1 отчаят от живота българин. И само да коригирам грешката, село Стрелци се намира в община Калояново. Село Стрелци и село Отец Паисиево са малки села със 99 % българско населие. Но това не е толкова важно. Важното е какво е подикнало този млад човек към такава жестока постъпка. Да почива в мир.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалка смърт.
36
0
 
10
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Прекалено много новини е гледал по телевизията!На всеки български канал-едно и също.После филми на ужасите,екшъни,убийства и т.н.Това -развлекателни програми,комедии и романтични филми-НЕ!След още 1 месец в къщи-всички ще изкрейзим!
35
0
 
1
 
! Отговори
ноби преди 4 години
при всеки такъв случай, почват едни тъпотии. нека бизките да се замислят
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е оздравял от коронавирус.
33
1
 
6
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Трябва да се разследва защо го е направил това. Дали не е първата жертва на мерките против корона вируса. Дали не е 3-*** умрели от вируса, 1 самоубил се заради мерките и масовата истерия. Да видим каква ще е статистиката след 1 месец.
32
0
 
3
 
! Отговори
курона преди 4 години
веднага да го тестват з корона и ако е положителен да вкарат в статистиката " жертви на корона вируса"
31
0
 
15
 
! Отговори
Пътуващ във времето преди 4 години
Беднотия в просперираща България, с пирон вместо нож!
30
1
 
3
 
! Отговори
Ужас! преди 4 години
Има далеч по добри начини за самоубийство!
29
1
 
4
 
! Отговори
Велес преди 4 години
-ЕЙ, НЕНОРМАЛНИЦИ, СПРЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ!МАЛКО ЛИ ВИ Е ТОВА, КОЕТО НАГАЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!ПРИЛИЧАТЕ НА МАРОДЕРИ! ОЗАПТЕТЕ СЕ!Да, крещя, за да ме чуете...... мене, и още милиарди у нас и по света....
28
5
 
4
 
! Отговори
Пак я преди 4 години
Една ведра новина различна от коронката
27
1
 
1
 
! Отговори
Бургас преди 4 години
Област Бургас вече втори случай в рамките на 10 дена.
26
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен до 11 преди 4 години
Абе тук какво общо има Русия бе овца или трябва да напишеш просто ей така накаква глупост. ГЕРБ доведе хората до това положение, а нещо да кажеш в *** америка когато някой застреля 20-30 човека наведнъж ?
25
4
 
10
 
! Отговори
Зомбиран преди 4 години
Това е само началото.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напишете нещо хубаво бе стига с тия гадости, така е решил така е постъпил човека, да почива в мир! Не можем да го върнем дори и да ви прочетем зрелищната новинка! ... и хубавите, позитивни новини има кой да ги чете!
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психолозите не помагат 100% в случай на карантина. Шизофренията надделява.
22
2
 
2
 
! Отговори
няма обяснение преди 4 години
До Анонимен#11Култура , възпитание и човечност ли демонстрирате ? Или вероятно някакви западно-европейски ценности за които не знаем ?
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не мога да разбера, някаква война ли води тук ГЕРБ срещу българския народ с тази дезинформация?Какво целите, другари от ГЕРБ?Не виждам никаква връзка между президента Радев и Русия.Точно обратното: Не сме забравили приятелските срещи между Бойко и Володя, както и кученцето, което му подари!Президентът на България има само представителна функция, за разлика от президента на САЩ, Франция и други държави.Може би затова отстъпиха този пост?
20
0
 
9
 
! Отговори
трий преди 4 години
Благодарим за поучителната история. Но за да бъдете истински журналисти, сега трябва да преследвате и измъчвате родителите му, докато не направят същото.
19
14
 
15
 
! Отговори
един приятел преди 4 години
един приятел се хвърли от един мост защото жена му го заряза заради един пъпчив очилат програмист дето единствениа му плюс беше че имаше повече парисамо по парите тичат жените