Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!

Веселин Ангелов обяснява как е преминал през изпитанието
Обновена: 30 мар 2020 08:25 | 30 мар 2020 08:25, Петя Славова
56
Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!
Снимка: БГНЕС

Един от изписаните излекувани от коронавирус пациенти у нас е ски инструкторът Веселин Ангелов от Троян. 38-годишният мъж  разказва как е преминал през тежкото изпитание пред Нова телевизия.

Ски учителят обясни, че първата седмица е имал изключително висока температура и болки в мускулите. След като температурата не спадала, потърсил лекарска помощ в болницата в Разлог.

Прибрал се в Троян, след което го приели в Инфекциозната болница в Ловеч. След две отрицателни проби ски учителят е изписан и е вече у дома, където ще прекара още 28 дни под карантина.

Още по темата
"От вчера съм вкъщи. Първата седмица беше доста трудно, защото температурата не спадаше. Успяха да я овладеят чак на десетия ден. Приемах три антибиотика, като два от тях бяха венозно. През първите 5-6 дни нямах никакъв апетит и ми се виеше свят. Подобрението започна чак след седмица, която беше много тежка", разказва Веселин.

Той разказва, че симптоматиката при него е протекла различно. През първите 3-4 дни е имал температура и болки в мускулите. Нямал е кашлица и не се притеснил, че може да е коронавирус.

"Аз рядко хващам и грип, имам силен организъм и нямам база за сравнение с друга настинка. От вчера започнах и ново лекарство, което трябва да приемам още една седмица. За тези две седмици отслабнах 8 килограма. Чувствам се отпаднал, но се надявам положението да се подобрява", казва Веселин.

Според него е възможно да е бил заразен от туристи от Великобритания или Израел, каквито били гостите на лифта в последните дни. Пробите на съпругата и детето му са отрицателни.

Температурата остава в продължение на много дни и много важна роля играе самият организъм. Точно това е и причината, поради която възрастните хора не могат да преборят вируса в много от случаитe.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато ви казват управляващите да не излизате навън,не излизайте,когато ви кажат да спазвате карантина и как да се лекувате,послушайте ги,този вирус го ръсят от някъде,но не знаем кой,къде и как го ръси или ще го изръси,просто не излизайте ако нямате крайна необходимост от това!Сградите, улиците,града също трябва да се дезинфекцират!
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооо админа спри да формираш мнения с тия минуси !!!Знам , че си на заплата , *** прави го малко по нормално !
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ейСлушайте какво ви *** е телевизията!Пилците се броят на есен .А освен довода за "*** " друго можеш ли да кажеш????Или сме на принципа " не знам как е, *** и така не е !
8
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен4Сеел е вируса, но нито един от Банско не се е заразил, това показва колко заразен е този вирус, май не повече заразен от обикновения грип, а ние трябва по 20 пъти да си мием ръцете и да не излизаме.
7
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много важно, сякаш си преборил мечка, та те разнасят по всяка телевизия.
6
3
 
5
 
! Отговори
ей богу преди 4 години
До Анонименама си ***
5
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А семейството му не е !!!! Стоял е дни наред с тях ... и те не са болни ..???Яко сапунисване му викам на това ! Много бил заразен !Както каза бразилския президент ... " сезонен вирус " Ако ще ми вадите стъкмистики от сайтовете ... няма нужда. И без това не е вярна, пишат каквото искат, за да прокарат мерките , които искат !!!
4
10
 
16
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Жена му до него.Детот и тя с отрицателни.А вас ще ви затворим в кутийките ,да не мърдате!!!Само декларации за излизане даже!!!
3
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе - 1 седмица преди да отиде в Троян е сеел вирус наред! После от Банско до Разлог, Разлог до Троян, некакви си 300км пак сеел. Иначе сме "корави", но мама си ни гледка! Сега затвор за този и всичките нему подобни!
2
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа сега жените ще полудеят да хващат короната заради килограмите....
1
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом съпругата му не е хванала вируса, значи не е толкова заразен.