Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!

Веселин Ангелов обяснява как е преминал през изпитанието
Обновена: 30 мар 2020 08:25 | 30 мар 2020 08:25, Петя Славова
56
Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!
Снимка: БГНЕС

Един от изписаните излекувани от коронавирус пациенти у нас е ски инструкторът Веселин Ангелов от Троян. 38-годишният мъж  разказва как е преминал през тежкото изпитание пред Нова телевизия.

Ски учителят обясни, че първата седмица е имал изключително висока температура и болки в мускулите. След като температурата не спадала, потърсил лекарска помощ в болницата в Разлог.

Прибрал се в Троян, след което го приели в Инфекциозната болница в Ловеч. След две отрицателни проби ски учителят е изписан и е вече у дома, където ще прекара още 28 дни под карантина.

Още по темата
"От вчера съм вкъщи. Първата седмица беше доста трудно, защото температурата не спадаше. Успяха да я овладеят чак на десетия ден. Приемах три антибиотика, като два от тях бяха венозно. През първите 5-6 дни нямах никакъв апетит и ми се виеше свят. Подобрението започна чак след седмица, която беше много тежка", разказва Веселин.

Той разказва, че симптоматиката при него е протекла различно. През първите 3-4 дни е имал температура и болки в мускулите. Нямал е кашлица и не се притеснил, че може да е коронавирус.

"Аз рядко хващам и грип, имам силен организъм и нямам база за сравнение с друга настинка. От вчера започнах и ново лекарство, което трябва да приемам още една седмица. За тези две седмици отслабнах 8 килограма. Чувствам се отпаднал, но се надявам положението да се подобрява", казва Веселин.

Според него е възможно да е бил заразен от туристи от Великобритания или Израел, каквито били гостите на лифта в последните дни. Пробите на съпругата и детето му са отрицателни.

Температурата остава в продължение на много дни и много важна роля играе самият организъм. Точно това е и причината, поради която възрастните хора не могат да преборят вируса в много от случаитe.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умници, антибиотиците и то силни такива, са задължителни да се спре двойната бронхо-пневмония. За вирусът няма да помогне, но да не ти се разкашкат дробовете ще помогне. То и спин вирусът не те убива, но ти трепе имунитета и после и най-малката инфекция те убива. Всички млади жертви, от това умряха, дълго стоят вкъщи, чакат организмът да се справи, като им посинеят устните и отиват в болницата , но даже и да ги интубират е късно, за съжаление.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
антибиотици не помагат при грип и вируси. индианци четете и не се доверявайте на престъпниците с бели престилки---Антибиотици не помагат срещу вируси, но те не са единственото, което атакува организма с отслабена имунна система при такова заразяване. Включително има теория, че многото смъртни случаи в Италия и Испания се дължат на вторична бактериална инфекция, която атакува заедно с вируса, и с която той при тези условия не може да се справи.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то докато го излекуват, колко болници е заразил. И сега са го изпратили при съпругата и детето. Луда работа!
48
1
 
3
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
сега видях че колегата долу е написал същото като мен. антибиотици не помагат при грип и вируси. индианци четете и не се доверявайте на престъпниците с бели престилки. след два часа четене в интернет сте горе долу на тяхното ниво на теоретично знание. имате право да задавате въпроси и да не приемате лекарства които някой псевдо комптентен компрес с купена дипломка ви препоръчва за да си получи комисионата от кирю геля. взимането на антибиотици за щяло и не щяло първо е зле за собственото ви тяло, второ създава супер гадинки за които няма антибиотици. в италия мисля че към 30 40 процента от па
47
1
 
3
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
приемал 3 антибиотика за вирус... смятай. това което си имал е бактериална ангина. и аз изкарах такава миналата година, също отслабнах 7-8 килограма защото три дена не можех да ям и да пия нищо освен единични глътки вода и чай с огромна болка. чак на четвъртия ден за първи път през съзнателния си живот отидох на лекар. защитната сила на организма ми беше на много ниско ниво заради лични проблеми а и съвпадна лошо с алергия. и доста ме събори гадината но като ми сложиха инфузия телесен разтвор, и установиха че вече сам съм спукал цирея и ми дадоха някво болко успокояващо и антибиотик и след два
46
4
 
5
 
! Отговори
asd преди 4 години
Ситуацията очевидно е извънредна, не сравнявайте с грипа. Никой няма да затвори света и да претърпим невиждани загуби, ако не беше наистина извънредно. Колко професори
45
1
 
10
 
! Отговори
Асен преди 4 години
3 Антибиотика, очевидно човека е развил БАКТЕРИАЛНА белодробна инфекция, известна като пневмония и наричана от тъпанарите като самия болен плеумония. Такъв тип усложнения не са чужди и за Инфлуенца, явно се случват и при някои корона вируси. Пневмонията обикновено показва слаб организъм, по една или друга причина. Може да е лошо хранене, употреба на алкохол, цигари и тн. Стига с глупостите за супер вируса, този е бил отрицателен за вируса още след 1 седмица, всичко друго са усложненията.
44
2
 
10
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
В цяла източна европа вируса дава много малко жертви и това си има обяснение.Скапаната здравна система в държавите от източна европа отдавна е унищожила хронично болните, бедните и стари хора. Как се оцелява със 100 евро пенсия на месец и хронични заболявания?Продължителноста на живота в източна европа е около 10 години по-малка от тази в западна. Следователно рисковите групи са много по-малобройни.
43
1
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Пич 36 Има. У нас е пълно с и..ди.о.ти. За това още я има БСП.
42
4
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Лято идва, хората искат някое килце да свалят, а тоя реве, че свалил излишната мас! Няма угодия ей......
41
4
 
6
 
! Отговори
Пич преди 4 години
До Поручик РжевсФорумен мъдрец, ти знаеш ли колко легла за интензивно лечение има в Германия на глава от населението? Знаеш ли каква е здравната система в Германия, и каква е в България? Статистика викаш? Искаш ли ти да отидеш да обясняваш на роднините на починалите, че баба им или дядо им, баща им или майка им са просто една статистика? А, искаш ли ти да водиш брифингите вместо Мутафчийски, и да се наасереш още на първия брифинг?
40
3
 
6
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Не се шегувам с никое заболяване.Просто гледам статистиката и не виждам разлика с обикновен грип. Гледам Германия, защото там има много случаи и е по-достоверно.Понеже не съм експерт, потърсете мнения на немски професори вирусолози, потърсете "Багди" в ютюб. Той ще ви обясни също, че това е обикновен грип.Той НЕ е единствения вирусолог на това мнение. Знаете мнението на проф Мангъров.
39
2
 
6
 
! Отговори
До Поручик Ржевски преди 4 години
и до другите смелчаци. Не си играйте със здравето. Разликата на този вирус с всички познати болести е, че не знаеш твоят организъм как ще реагира. При всеки човек е различно, затова си стойте в къщи и внимавайте с какво се храните. Препоръчват витамин С, бульони и храна, която повишава имунитета. Това е гадното, непредвидимо е на кого ще се падне да се разболее, кой как ще го изкара и дали ще го изкара. Поручик Ржевски, почти като война е, ззатова не се шегувайте!!!!
38
6
 
8
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Ето ви статистика от Германия, където разходките са разрешени и няма щаб от диви шапкари.62000 заразени, 500 умрели за месец.Всеки ден в Германия умират около 2000 човека. Статистически това е най-обикновен грип.
37
10
 
10
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Тази новина е пълен фейк. Пиенето на антибиотици както знаем е безсмислено при вирус.Един приятел на сина ми го тествали за корона и резултата бил положителен, а той дори нямал никакви симптоми. Та така.Вируса НЕ се води дори заболяване, за здрав човек, той е опасен за болен човек.В България са умирали по около 300 човека на ден според НСИ за 2018 година.Правете си сметка колко е опасен с 8 "жертви" за месец.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям страх тресе 80%-ниците...
35
7
 
16
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Не само 5К лева за всеки тарикат, който е по-хитър от другите. 1 година ефективен затвор, да си мисли в затвора колко е хитър, и как за него няма проблем. То пък толкова разпасана нация. Състезание има в момента, кой ще измисли по-хитър номер, че да не спазва ограниченията. Този паллячо Каролев и той, че и в социалните мрежи се хвалил. Който му е много смешно и мисли, че Мутафчийски преиграва, да отиде на негово място той да води брифингите и той да взима решения кой ще живее и кой ще умре!
34
11
 
24
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Активен спортист, млад човек, и пак е прекарал много тежко болестта. Има ли някой който все още да твърди - "Абе аре стига сте ни плашили бе, няма никакъв проблем"? Има ли все още форумни мъдреци и тарикати които да мислят, че Мутафчийски преиграва и няма никакъв проблем да тръгнат с домочадието си по паркове и градинки, щото им било много тежко да си седят по къщите? Има ли такива, а?
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При вирусите антибиотици може и да не се използват, но се използват за лечение на пневмония. Хората с усложнения развиват пневмония и от това умират. Затова ги лекуват с антибиотици.
32
1
 
18
 
! Отговори
Пич преди 4 години
До House M.D.Оффф, форумни професори, като започнете с глупостите и започвате да дразните всички. Никой не лекува вирусите с антибиотици, лекуват се съпътстващите бактериални инфекции в резултат на отслабения организъм. Хората са го лекували с 3 вида антибиотици, за да покрият всички възможни рискове. Това е здрав човек и спортист, и пак е прекарал болестта тежко. Правете си сметка какво ще се случи с възрастен човек. Ясно е, че това е изключително опасен вирус.