В Сливен съставиха 15 акта за струпване на хора

Толкова са и досъдебните производства за неспазена карантина
17
В Сливен съставиха 15 акта за струпване на хора
Снимка: БГНЕС

Полицията в Сливен е съставила 15 акта за нарушения, свързани със струпване на хора.

Още по темата
В дните от 27 до 30 март са били извършени 1390 проверки за спазване на карантина на територията на областта.

Образувани са шест досъдебни производства за нарушаване на карантина под надзора на Районна прокуратура-Сливен.

Посетени са 37 сигнала за струпване на хора, съобщиха от полицията.. По 12 от сигналите е взето отношение, съставени са 15 акта.

За една седмица, от 23 до 29 март, в ОДМВР-Сливен са образувани общо 15 досъдебни производства за неспазване на карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този счетоводител-министър на МЗ вече изкрейзи: преди глоба за събиране повече от 2 човека 5000 лв, сега носене на маски на открити публични места! Нормалното е глоба 1000 лв с принудително събиране в двуседмичен срок и маски при работа или посещение в помещения. Ега ти несъобразителността и високомерието! Г- н премиер, махни го бе!
14
1
 
9
 
! Отговори
Сливен преди 4 години
Глобяват само българите.Днес в центъра на града имаше тумби от по 5-6 ***,патрулките минават и.....Децата им са на групи,безпризорни играят,обикалят улиците Докато не започнат да им спират помощите и детските за нарушаване на извънредното положение ,няма да ги спрат.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
м да-а докато целият свят е притихнал в очакване на лошите новини за нашите финанси и бизнес,ромите удрят безмилостно и безнаказано.за тях никакви забрани не важат,никакви закони не могат да ги отклонят от заветната цел-унищожение на българите.това е благодатна почва за тях да развихрят антибългарската дейност.държават мълчи и нехае
12
0
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Бе да ти кажа, съдейки по бройката, много не ми се вярва да са от "Надежда". Там ако започнат да пишат няма да ни стигне полицейския ресурс.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До картоф компировИма много ефикасни начини за справяне. Дано да не доживеем да видим на дело приложението на някои от тези начини, но като гледам, май натам вървим. После някои да се сърдят само на себе си.
10
0
 
26
 
! Отговори
картоф компиров преди 4 години
заповядайте в самоков да видите за какъв ужас става на въпрос-цялата ромска махала е плъзнала из града,а полицаите не смеят и забележка да им направят...крещят,псуват,плюят,кълнат и нарочно се бутат в българите.вървят на тълпи,а жандармерията се вози в джиповете и нищо.тази криза за пореден път доказа безсилието на държавата да озапти до някакв степен това население!
9
1
 
9
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
До питащия Защо полицията не глобява журналисти или те са към официалната прислуга на Борисов?Днес се бяха струпали на едно место 20 журналиста да взимат интервюта от Борисов и Мутафчийски!Коронавирусът заразява бозайници от прилепа до човека, а журналистите са *** от Клас Птици, щабът е преценил, че мисирките не боледуват от коронавирус :)
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато прости и .. болни управляват държавата следва пълна катастрофа.
7
6
 
11
 
! Отговори
n.d преди 4 години
Аз съм от Добрич,днес времето е хубаво и елате да видите,колко безсмъртни са излезли ня разходка.Бай *** е безсмъртен и хич не му пука за никой.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито и международни конвенции да сме подписали, в извънредни ситуации като днешната, когато е поставен на карта животът на много хора, трябва да се действа ефективно съобразно със ситуацията, а не в съгласие с теоретични споразумения, които вършат работа само на БХК (дават им основание да вдигат врява).
5
0
 
23
 
! Отговори
Да бъдем реалисти! преди 4 години
Въпросът е от кой етнос са глобените хора. Всички знаем, че има едни, от които глобите никога няма да бъдат събрани.Тези същите и арест не го плаши, а ако ги вкарат зад решетките, приемат това като курорт на държавни разноски.Добавете и факта, че повечето от тези хора са под 50 г., т.е. по-вероятно е те да са вирусоносители без симптоми или с леки симптоми,каращи заболяването на крак.Някой дава ли си сметка какво ще стане след отмяната на извънредното положение, когато тези плъзнат навсякъде?
4
2
 
20
 
! Отговори
Интересно преди 4 години
Защо полицията не глобява журналисти или те са към официалната прислуга на Борисов?Днес се бяха струпали на едно место 20 журналиста да взимат интервюта от Борисов и Мутафчийски!
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви очи въабще пишат актове след като за Великден струпването на вярващи ще е много по-голямо и гологлавия лампаз не го забранява.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: zeusМи да! Особено такива суми, като 5000 лева, те хората в този квартал се разхождат с пачки със стотачки в джобовете, на момента ще платят!Ако ли не, и не ги арестуват, никога няма да видят тези пари, защото едва ли всички си носят личните документи.
1
2
 
34
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Да позная ли: всички актове са в квартал "Надежда" и никога няма да бъдат платени?