Съставиха 16 акта за разходки в Плевен

Засилват се проверките за спазване на ограниченията
31 мар 2020 17:15, Ния Христова
27
 Съставиха 16 акта за разходки в Плевен
Снимка: БГНЕС
Полицията в област Плевен състави над 16 акта за разходки по паркове и градини, както и струпване на хора, съобщи БНР. 
 
Засилват се проверките за спазване на противоепидемичните мерки. Увеличен е и броят на КПП-тата. 
 
Служители на охранителната полиция при ОДМВР и общинския инспекторат участват в екипите, които следят дали мерките се прилагат. 
 
Тази неделя само за ден са съставени 13 акта. 
 
Всеки, който наруши мерките до края на извънредното положение, които бяха въведени от министъра на здравеопазването, ще се наказва с глоба.  
Още по темата
 
За физически лица тя е в размер на 5000 лв., а за еднолични търговци или юридическите лица се налага имуществена санкция в размер на 15 000 лв.
 
В областният център е увеличен и броят на контролно-пропускателните пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Петков преди 4 години
Ахаа, за един ден 13 акта за разходка в Плевен, а за един век само един слух за изпикaвaне в плевенската каскада без наказание.
26
1
 
2
 
! Отговори
Малко са глобите преди 4 години
Малко са по вече глоби !!!
25
1
 
3
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Дано отпаднат, или драстично намалят тая идиoтcко и жестока глоба , налагана за... Разходка в парка !!???!!???
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук има един ***,който само чака да се напише нещо за Плевен и веднага се показва от дупката на нужника си.Пише винаги едно и също с удивителни знаци.Г-н ***,Плевен е символ на българската свобода,медицински център на Северна България с един от най-модерните медицински университети и лечебни заведения,град с може би най-красивия център на България и уникална водна каскада,с величествената Панорама,с пълни с хора заведения,магазини и молове.Но то дълбините на нужника си,няма как да го видиш!
23
2
 
1
 
! Отговори
До от Плевен преди 4 години
Кой си ти бе,клепарник,та да даваш оценки за един от най-красивите български градове,какъвто е Плевен.Ако въобще си оттам,просто си хващай дрипите и се махай.В бистрите води място за жаби няма.Но знай,че където и да отиде,свинският царвул лачена обувка не става.
22
0
 
5
 
! Отговори
анон преди 4 години
Христо Ботев: Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството.
21
0
 
11
 
! Отговори
Плевен преди 4 години
Жалко е за санкционираните хора в Плевен.Тези мерки са прекомерни, а градът икономически катастрофира.Жалко за Плевен.Един прекрасен град,красив град с най-калпавите и неграмотни градоначалници.Като добавите неистовата омраза на Бойко Борисов към Плевен може да се отговорите защо градът замира.Въпреки това идва те в Плевен.Останете и се борите за този град
20
0
 
12
 
! Отговори
от плевен преди 4 години
Спартански,няма ли да измиеш улиците,да дезинфектираш улиците срещу вируса,да пръскаш срещу комари и кърлежи,за да не стане като миналото лято?
19
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Отговарям ти - ще ти наложат запор на заплатата и едни 3 - 400 лева от тези споменати от теб пари ще отиват за покриване.Лихвите към държавата са по - високи от тези на банка с потребителски кредит.Та не бой се, ще си ги вземат.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е убеден, че няма да му вземат парите от глоби да отива в парка да се разходи...Да видим на кой още му стиска...
17
1
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До от ПлевенМного тъжно звучи казаното..
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Репресивните мерки са само в полза на неправоемрно обогартяване за асметка на орграбване в ососбено големи размери на болните и здравите бг граждани вмсет грижа за живота им. Такива тероритични мерки напомнят на времената на мракобсието на нациска комунистичекс исламкска диктатури престъпни грабителски корумпирани режими извършващи геноцид на милиони невиини дори от собсвените им народи
15
0
 
16
 
! Отговори
Кърлеж преди 4 години
Идиотия до шия:За разходка в парк сред природа и чист въздух на голямо разстояние от другите - 5000 лв глоба, за возене в претъпкан автобус, влак, метро...***.
14
5
 
15
 
! Отговори
от Плевен преди 4 години
Няма по-голямо наказание за един човек, това да живееш в Плевен.Никои от управляващите нищо, абсолютно нищо не направи за Плевен.Най-уредената част на града е жк Сторгозия.Плевен е град със замиращи функиции.В този град почти нищо не работи, няма нищо с което да Ви впечатли ...Моля, не си губете времето, не идвайте в Плевен.Не се задомявайте за човек от Плевен.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гестапо
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами лошо е, когато юридическо лице седне на пейката в парка. Някой милиционер може и да го глоби.
11
1
 
14
 
! Отговори
Милцифаите.. преди 4 години
А глобяваните кой ще глоби че се разхождат по парка? Имат ли пълна биологична защита? Може те да са преносители. Иначе за глобите, ще вземете на босия цървулите. Като се измете тая пасмина и заповедите им, които са против основния закон конституцията ще отидат в канала заедно с глобите им.
10
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Най-сигурният начин да те разболеят е като те държат затворен в малко пространство. Липсата на свеж въздух и движение отслабват имунната система и биха разболели дори физчиески здрав човек.Дори затворниците имат право на 1 час разходка на ден на открито !
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тази държава няма ли куражлии адвокати които да заведат дела срещу държавата заради забраната за посещаване на паркове?На улицата може да се разхождаш ,но в парка не!Що талъсими ли има в тия паркове и градинки,короновирус със сигурност няма?!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма сила на земята, която може да ви накара да платите пет хиляди лева глоба заради че някой от вас се е разхождал. Може да си събирате листята от ушевите, така няма да давате пари за тоалетна хартия, но първо ги дезинфекцирайте, че основните преносители на всевъзможни болести са милиционерите.