В кризата: Проблем ли е да се спазва вечерен час?

Как действа мярката в Община Елин Пелин?
Обновена: 31 мар 2020 22:46 | 31 мар 2020 22:46, Веселина Йорданова
28

Мерките срещу разпространението на коронавируса накараха различни общини да наложат още по-сериозни като въвеждането на вечерен час. Така е и в община Елин Пелин.

Кметът на общината доц. Ивайло Симеонов заяви в ефира на Bulgaria ON AIR, че няма нито едно нарушение на мярката и гражданите спазват вечерния час.

"Вечерният час от една страна е проблем, от друга страна, когато погледнеш по-различно на ситуацията, виждаш, че намираш време за семейството, децата, близките...", коментира още той.

По думите му населението осъзнава, че е за доброто на всички и ако продължаваме със строгите мерки, "ще излезем малко по-сухи от водата".

В "Денят ON AIR" кметът на Елин Пелин обясни, че там има хора с положителни проби на вируса в с. Голема Раковица, които са под домашна карантина, както и един нов случай в с. Равно поле - медицински работник, който е нямал контакти с други граждани.

Жената е хоспитализирана и е в добро състояние, а роднините й са под карантина.

"Имаме изключителна подкрепа от страна на МВР. Директорът на МВР-София комисар Спасов се обажда всеки ден, както и директорът на РЗИ-София област - координираме действия и обменяме информация и всичко е с цел да създаваме по-добри предпоставки за живот на нашите съграждани, независимо от тежката ситуация", допълни Симеонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е проблем. Просто е безсмислено. Както и други мерки - жив театър.
13
4
 
1
 
! Отговори
Ни щем преди 4 години
Ний исками да си ходим по завидениятя и нещем вечерен час. Затуй лиэси дойдохме от барцилона с новити тилифончить да си сидим дома?
12
0
 
18
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
И кмета на село Здравец край Варна със 100-200 жители сигурно,и той вечерен час установил.И той да се почувства началник и той да командва,да разпорежда.И той селянина се взел на сериозно и той властимащ.И колко такива нещастници има по паланките и баирите.
11
1
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Ами то някои от натягане се ***.Дали е толкова от грижа за хората,или да се покажем колко сме изпълнителни пред висшестоящите,дето раздават службички,парички,папкане.
10
3
 
25
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
Чакай първо да се изтегли заема и да се "обработят" парите. После че се махне извънредното положение и като за капак на всичко ще пуснат и лотарията за да може хората да търкат билети да припадък и да забравят какво се е случило. За съжаление акъла е толко на хората населяващи територията България.
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора незнам какво става ама в моя фейсбук половината жени вече са бременни. Тая изолация и карантина ще увеличи популацията да знаете. :)
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите успяха всеки си има собствен затвор
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече се убеждавам, че идеята е репресия на населението!Не намирам абсолютно никакъв смисъл във вечерен час!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да,проблем е ! Ние сме свободни хора !
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е идеята на вечерен час?Какво се случва навън след този вечерен час, което ще се предотврати сега?Луди ли ни управляват?Наистина не разбирам.
4
1
 
16
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Разни кметове на малки градчета като вземат да се престарават...Вечерен час на село пхаххх...
3
6
 
8
 
! Отговори
Въпросче преди 4 години
Защо в столицата няма вечерен час, въпреки че повечето от заразените са там, а има в другите общини?
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ако продължим със строгите мерки"ДОКОГА питам аз?Икономиката и хората ще претърпят необратими последици от тая безсмислена карантина и това не е само факт в България, но и в световен мащаб!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бай Тошово време в нашия град имаше вечерен час за ромеите от махалата който хванат из града след 22 як бой отнасяха