Червен бряг въведе вечерен час за децата – у дома преди 21 часа

Забраняват се и посещения на екопътеки
1 апр 2020 07:18,
3
Червен бряг въведе вечерен час за децата – у дома преди 21 часа
Снимка: БГНЕС

В Червен бряг влиза в сила вечерен час за малолетни и непълнолетни. Освен общите забрани за посещения на паркове и детски площадки, те трябва да са в дома си не по-късно от 21 часа.

Кметът на Червен бряг Цветан Костадинов изрично забранява и посещенията на екопътека „Тектонски гребен „Калето““ в село Реселец и  парк „Голеш“ в Червен бряг.

Още по темата


„Вечерният час за малолетни и непълнолетни го наложихме, защото виждахме, че в тези вечерни часове се събират доста млади хора и затова искахме да засилим отговорността на родителите отношение на техните деца“, каза Цветан Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
ГД преди 4 години
Може би това е една ефективна мярка за поне малко от малко предпазване на децата да не са по улиците. Те вече изкрейзиха от принудителния престой в къщи.На доста родители не им пука къде са децата им, важното е да не са при тях.Кметовете ще се наложи да въведат и друга мярка: хората от 21:00 до 05:00 часа да са в къщи, така че да се прекратятат ромските веселби и да има постове на входовете на гетата.Само че на полицаите вече не им се ще да имат работа с ромите, а да ни глобяват с НП по 5 хил.лв
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата на обикновените хора, в девет вечерта вече са по леглата. Тук става въпрос за стадата неспазващи никакви правила, норми и закони. Вчера минавам през един развъдник до летището, ами какво да ви кажа, все едно си на слънчака в разгара на сезона.
1
0
 
4
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Д а в Червен бряг останаха ли? Пък и да има, тях вирус не ги лови.