Денят в снимки - 1 април

Априлски сняг, куче с маска и лъв на слънчеви бани
6

Рано сутринта депутатите се наредиха на опашка пред болница „Софиямед“, където ще им бъде направен тест за коронавирус. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за COVID-19. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какви щуротии са ви в главите, но вируса не оцелява в атмосферни условия. Ако беше така, нямаше да можем да си отваряме прозорците.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Звездички се появяват и на мястото на названието на онова нещо, което се пени и с което се мием и къпем?!?!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, ако напишеш думата "лапите" в единствено число и не я членуваш, ще я заменят със звездички.Тоест, цензурата е автоматична - вместо част от крака на животинка се подразбира така наречената френска любов. Бреееей ...
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-разумно е лапите на кучето да се почистят с дезинфектант, когато се прибере от разходка и преди да му бъде свалена маската.
1
1
 
2
 
! Отговори
И това би трябвало преди 4 години
да знаем:Ако кучето настъпи с лапата си вирус и после вкъщи оближе същата тази ***?Уведомиха ни, че върху кожата ни вирусът живее 10 минути, а по подметките на обувките - 5 дена.Колко време ще остане жив този вирус, ако попадне върху кучешка ***?