Мъж под карантина на пазар, продавачът го издаде на полицията

65-годишният мъж се е върнал от чужбина на 30 март
3 апр 2020 12:05,
67
Мъж под карантина на пазар, продавачът го издаде на полицията
Снимка: БГНЕС

Продавач издаде 65-годишен мъж, че е отишъл да пазарува, вместо да седи под карантина. Случката е от вчера в с. Гара Елин Пелин, а аналогичен случай имало и в Самоков, съобщиха от МВР - София.

Още по темата


Веднага след като видял клиента, търговецът подал сигнал. На място пристигнали полицаи, които установили, че мъжът се прибрал от чужбина на 30 март. Той бил длъжен да си седи у дома 14 дни. Заради нарушената карантина мъжът рискува до пет години затвор и глоба от десет до петдесет хиляди лева.

Подобна присъда грози и жена на 50 г. от Самоков. Полицаи отишли да я търсят на адреса, на който трябвало да се изолира. След като не я открили там, я намерили в магазин. Още 8 души от областта, поставени под задължителна карантина, не са били открити на адресите си вчера.

По случаите са образувани преписки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
1 българин - хайдутин2 българи - чета3 българи - чета с предател
51
3
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 години
който си е предпочел да отиде в "благоденстващата" западна европа с "модерното " им здравоопазване , да си стои там , защото там е плащал здравни осигуровки и данъци , а не да бяга като мишок към България , както е избягал от България като мишок ,така , да си живее на запад като мишок . В България доктор ми откри херня само с натискане на болното място, в Германия , единия доктор ме питаше , какво да прави ,другия ме питаше , защо съм дошъл , като не ме боли , защото не натисна на болното място
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Несъм на балкона а съм в гърция и карам камион,*** такива.и ако мислите че ви лъжат и манипулират ако имахте шанса сега да сте в европа и да видите какво е щяхте да се засрамите.-------И какво виждаш ти, щом караш камион и се движиш само транзит по изолитани зелени коридори, бе манипулатор?Шофьор бил той...
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продавачът откъде е знаел, че тоя е под карантина? На челото му ли го пише?
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маската не пази носещия я. ТЯ Е ЗА ДРУГИТЕ! ------Генерала ти каза - стой си вкъщи и никой няма да те "зарази". Ако смяташ, че вирусът скача като бълха и ще те хване от 2 метра от здрав човек, значи си *** и въобще трябва да ти се забрани излизане доживот.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до тигъраГара Елин Пелин е населено място, различно от град Елин Пелин.Възможно е едното да е квартал, но между тях има към 5 км междуградски път и празно поле.
46
11
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Донос е и предателство.Кажете името на магазинера, за да го заплюят сички и да не пазаруват от него.
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е пример защо от1300г 700г не сме били държава.
44
6
 
31
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименНе е донос, а проява на гражданско съзнание. Донос е когато, злословиш срещу някого с цел да му напредиш, тук е обратното, един човек ще навреди на всички вас.
43
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19От шофьори и пожа рникари акъл не искам!
42
1
 
2
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
Хе Хе.Господин Гълъбов,селото се казва Елин Пелин,а гарата в селото се казва гара Елин Пелин.А да не става дума за град Елин Пелин?
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
44ти *** и тарикати е определение на цяла република не си мисли че си по- различен от тях а живееш в царството на чалгата, това са национални черти
40
12
 
8
 
! Отговори
РусенецЪ преди 4 години
Винаги сме си били нация от доносници.
39
4
 
5
 
! Отговори
До копача преди 4 години
Благодари се, че удържаме фронта, в Италия няма време за копане.
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На какво се надяват тия Умници, на Честната в челото Сеяндурска дума ли. Това са Сеяндури бе в техните тикви виреят само Тарикатски номера от седенките. Пуснаха ги да сеят заразата а ние невинните да стоим като крави в обор и да преживяме. Докога ще ви търпим бе Сеяндури да разнасята Чумата. Видите ли такива разнасящи чумата ги оставяйте на место. Без много обяснения. Те ни Убиват а ние ще ги лекуваме ли.
37
2
 
1
 
! Отговори
До Д-р Исня преди 4 години
Тези които визирате, след един месец ще залеят с коментари от типа - "Ко стана ве, като ви казах че няма страшно, карантини - марантини, ай ше ви.."
36
8
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Ккаъв е тоя герберски кавалчуга, д-р Др.исня? Майнето го, че ми намаля клиентелата;)))
35
4
 
7
 
! Отговори
Seraph преди 4 години
Аз съм жена :)) И пропуснах да отбележа нещо... Само емоционално нестабилните лигльовци мрънкат и се оплакват!
34
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяха затворили границите на 01.03.2020 и бяха поставили инстутуционализирана карантина за всички "евакуиращи се" от чужбина в полеви болници на летищата и на под полицейска охрана, сега в България нямаше да имаме нито корона нито вътрешна карантина. Щяха да страдат няколко хиляди гурбетчии, но щеше да излезе по-евтино.
33
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
36 я напиши ти какъв си? Или те е срам?