44-годишен мъж е дал положителна проба в Троян

Това е втори случай на заразен с коронавирус в града
32
44-годишен мъж е дал положителна проба в Троян

44-годишен мъж е дал положителна проба за коронавирус в Троян. Това е втори случай на заразен в града, потвърди директорът на РЗИ - Ловеч д-р Анета Винева.

Още по темата
Мъжът се е завърнал на 23 март от Англия и е бил под домашна карантина, съобщава БНР.

Той е настанен за лечение в белодробната болница в Троян, където се лекуват още трима пациенти с пневмонии и съмнения за коронавирус, но техните проби са отрицателни.

Според д-р Винева мъжът е спазвал стриктно карантината си. Контактните лица с него са пет души от семейството му. Той самият е бил изолиран от тях по време на карантината. Те са в добро състояние, нямат оплаквания, но са им взети проби и също ще бъдат поставени под 14-дневна карантина.

Заразеният е в стабилно общо състояние, въпреки че е с двустранна бронхопневмония. Афебрилен е към момента. Лекува се с антибиотици и температуропонижаващи медикаменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Троянкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Саудитска Арабия преди 4 години
До Анонимен 3Е щото като идат в джамията и се нагъзят един до друг и си го предават.
5
1
 
18
 
! Отговори
Рон Шванц преди 4 години
Още внесете сънародници с вирус.Още може!!
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Ти виждал ли си араби как се поздравяват? А сещаш ли се колко деца,а някои и колко жени имат. Ае, сега си представи и една арабска сватба .....
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми е любопитно поради каква причина в Саудитска Арабия има много заразени, при положение, че живеят, поне външно погледнато, нашироко на чисто? Щом тези фактори пазели.
2
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Поставени под карантина за България какво означава? Подписва една декларация и толкоз. Дали спазва карантината един бог знае. Най-вероятно повече от половината не я спазват, но хванатите се броят на пръсти. Точно тези "поставени под карантина" разнасят заразата в България.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Заразения е с двустранна бронхопневмония"Само на мен ли ми се струва, че това е предвестник на предстоящо рязко влошаване състоянието на този пациент? Това е класически случай на тежко развитие на болестта, а от статията едва ли не излиза, че всичко с този човек е ОК.