Нова заповед: Ананиев забрани влизането в България!

Има и специален ред за предоставяне на стоки и услуги
Обновена: 6 апр 2020 21:05 | 6 апр 2020 20:49, Петя Славова
172

Снимка: БГНЕС

12
Нова заповед за влизането в България и поставянето под карантина издаде здравният министър.
 
Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на Р България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина.

Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги.

Прочетете новата заповед тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
5
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
123,кво щеше да произвеждаш и изнасяш,след като светът е блокиран,а суровини а поръчки,съгласен съм за палоткови ЛАГЕРИ ама за тикви като теб,не си ти човека който ще казва кой къде да ходи.Това че ти не излизаш от *** си е твой проблем.
113
6
 
10
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
До114Между другото пиша и по немски форуми и навсякъде разказвам какво безумие цари в България.. между другото на работата ми колегите знаят повече какво се случва в България отколкото в Германия... от мене..
112
3
 
12
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
До114Извинявай не е 2500 евро, 5000 лв е...пак да ти обясня тука полицията ходи и казва на хората ,че не е редно да се събират повече от трима, не се втурват да ги глобят като онази мисирка от Варна ,милиционерка какво и беше името, дето застанали на гюме във варненската градина и глобяват наред...
111
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочетохме я тая заповед. С две думи, цял свят може да влезе у нас.
110
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 8 март първи регистрирани случаи в Габово, май не съвсем случайно, едната жена болна и никъде не излизала!!! На 9 март , затваряш всички граници, който е хукнал на екскурзии в това време да си стои на "почивка" там , които иска да се прибира-карантина мин. 20 в палткови лагери, бивши казарми. А то-прибра се всичкото швед без да може даже декларация да попълни, оня се разходил до Италия и Франция прибрал се после влак, такси! Сега щахме да имаме 5 болни и всички да си работят и да ИЗНАСЯМЕ!
109
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дрънканици. Вносът на вирус от чужбина продължава с пълна сила!!! Нищо не се променя, четете внимателно!
108
3
 
7
 
! Отговори
Силвия преди 4 години
Хора пишете си някакъв никнейм или каквото искате, но съвсем заприличахме на концлагеристи с тези номера!Благодаря на всички будни сънародници от различни точки на земното кълбо!
107
7
 
17
 
! Отговори
Благодаря 111 преди 4 години
В България се опитват отново да спуснат изкуствено Желязна завеса и информационно затъмнение и пропаганда!Което е повече от арогантно и безочие при всичката достъпна информация от различни чуждестранни източници.И милиционерски драскачи и комсомолски секретарчета из форумите,следящи за различно мнение,порицаващи и мъмрещи,хвърлящи прах в очите,нямам думи да опиша просто
106
1
 
17
 
! Отговори
до 117 преди 4 години
Чукча,преди да надраскаш нещо прочете ли че България не е затворила границите за заразоносителите, водещи се за български граждани?
105
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей, тея се сетиха !
104
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочетох заповедна. Нищо не е забранил! Носителите на зараза ще ди влизат без проблеми!
103
13
 
9
 
! Отговори
до 111 преди 4 години
Не ми хвали Германия, макар че от Западна Европа има най-малко смъртни случаи. Радвайте се че не сте се заразили и да ви кажа, глобата в България не е 2500 евро. Следващия път си пишете в германския форум, а не тук.
102
3
 
24
 
! Отговори
Четете преди 4 години
Много сте ограничени да не прочетете какво пише.Само да ви кажа да знаете,че всички българи все още могат да се прибират,заповедта се отнася за чужденци само...
101
9
 
29
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Живея в една от най-засегнатите области в Германия в руската област Днес беше 25 градуса и карахме с децата около 20 километра с колелетата по велоалеята после седнахме в парка ,бяхме още с едни приятели, мъжете пийнахме по една биричка и се прибрахме. Като нас бяха стотици.минаваха от полицията непрекъснато и правят забележки да се спазва дистанция и да не се събират повече от трима човека на едно място. Всички спазваха разпоредбите и не видях никой да бъде глобен... А иначе глобата е 150 евро... Не 2500 както във боколандия
100
3
 
16
 
! Отговори
българин преди 4 години
Разгеле гн "министър"! Дано сте чели какво пишат хората Тук! Сетила се Мара Да се "побара"! -:) Аз многократно съм ви писал тук Да затворите границата! Ние и Вие самият знаете,Че Корона вируса Ни е " вносен"! Той не се е "родил" Тук! Гаранция че го правиш По поръчение на др Борисов! -:)Той нали все нищо не " знае"! И този път ще остане в "сянка" ! -:) Вземете се в ръце! Обричате хората на безработица и глад! А гладен народ помита всичко по пътя си! Даже и 10 годишно "управление"!-:)До тук сте!
99
5
 
7
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Чужди наши гастарбайтери,дрън дрън,що народ се е размечтал за КНДР,а самата заповед е една безмислица.
98
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сетила се мара да се побара
97
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва за българи и за "българи" на важи. Така че гастербайтерите ще продължат да си ни заразяват.
96
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време беше! На тези 111000 квадратни километра нямаше един саморазболял се българин. Цялата тази мъка ни я привнесоха наши и чужди от еврогейската ***!
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 99Нема да те пуснат. Ти си от електората на управляващите. Ще седиш тука да гласуваш за тях.