Нова заповед: Ананиев забрани влизането в България!

Има и специален ред за предоставяне на стоки и услуги
Обновена: 6 апр 2020 21:05 | 6 апр 2020 20:49, Петя Славова
172

Снимка: БГНЕС

12
Нова заповед за влизането в България и поставянето под карантина издаде здравният министър.
 
Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на Р България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина.

Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги.

Прочетете новата заповед тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 64Вируса е тук многопреди средата на февруари, но нали се сещаш защо не беше обявен.
93
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилна заповед,но за съжаление много закъсняла.Хилядите гастербайтерите вече ни заразиха и дойдоха безплатно да се лекуват !
92
0
 
5
 
! Отговори
Тоя преди 4 години
е вече болен от ...
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога ще има заповед да се мият улиците, че като почне да се вдига прахоляка.........., нали вируса живее дни наред на различни повърхности?!
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сетила се Мара да се побара...
89
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другата седмица пътувам за Германия, дали ще ме пуснат, отивам на сватба
88
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно ! Трябва тотална забрана за влизане в страната на хора.И задължително носене на маски.Защо ли ?Ами самички си отговорете ако имате коефициент на интелугентност около 75 не повече.
87
2
 
7
 
! Отговори
Като се замисля преди 4 години
До ооооффф : Айде кажи, душице златна, като толкова ги разбираш работите, обясни по-простичко, така, като за смотан човек, за какъвто явно ме смяташ, защото и аз не я вдявам тази заповед. Или да си мисля, че ти си авторът на това объркано нещо? И така, казваш, пише си в прикачения файл. Ами, я хубаво виж как всяка следваща точка изключва или напълно противоречи на някоя от предходните. Аз мисля, че нарочно така ги пишат, да може после да кажат, че ние сме ***! Е, този път твърдо НЕ!
86
3
 
9
 
! Отговори
препърс преди 4 години
Искам да попитам за целия ви живот ,колко пъти на някой политик независимо от цвета,според вас дали веднъж му е пукало за хората които са го избрали.Политиците са врагове на хората.Държавата е най-големия масов убиец,прочетете историята през последните 100 години,тези хора които унищожиха вяра,образование,здравеоопазване ,дадоха на безценици националните и природните ресурси,доведоха до мизерия болшинството пенсионери,сега всичките по целия свят се загрижиха за здравено им,и здравето ни.Дали!
85
1
 
5
 
! Отговори
Малий преди 4 години
Всеки цитира нета, нам си колко починали от короната. А колко от друго и от друга болест??? немате право да умирате до второ нареждане от ***.
84
7
 
6
 
! Отговори
ооооофф преди 4 години
Толкова неадекватни драсканици на едно място....Има прикачен файл на заповедта и си пише ясно за кого е . Нито се отнася за български граждани, нито за транзитно преминаващи.
83
4
 
1
 
! Отговори
valeri преди 4 години
Espania-do 21chasa-13142 pochinali COVID-19-PROVERETE V NETA.
82
4
 
22
 
! Отговори
оле-ле-ле-е-е .. преди 4 години
В тази Заповед всяка една точка изключва поне друга точка!Кой е писал тази Заповед? Къде и как е завършил образование?Ей хора, ние ставаме за смях пред Цивилизацията с тези Заповеди!Погледнете колко Заповеди тази Заповед отменя ..!Ей, този старец да вземе и да си ходи, да се радва на внуци, живота е без това е доста кратък!До кога ще ни управляват подобни неграмотни хора?Пълна подигравка с нашето чувство за гражданско поведение.Да си ходи ..!Време му е ..!
81
2
 
11
 
! Отговори
Божке ... преди 4 години
Майка Божка, та и тя беше къде-къде по-грамотна от този Министър!Ама и Баце, от къде ги навзе тези хора?Този сладур той действа по следния начин: левото мъдо е в десния крачул, а тясното мъдо е в страни, защото цифуняка му е излязъл през крачула;Сладур дъртичек ..!Страхотна капийка е този сладур!
80
2
 
17
 
! Отговори
????? преди 4 години
Каква е тази заповед? Обяснение ми трябва, а уж не съм толкова *** човек. Не разбрах кой има и кой няма право да влиза в България. По т. 2,уж ясно, но после следва т. 3 и се изгубвам тотално. Не може ли ясно и категорично да се изброят категориите, които могат или не могат да влизат. Първо се забранява, после изключение от забраната, ужас някакъв! Моля за разяснения, защото три пъти се опитах да я прочета, но не става и не става! Струва ми се безсмислена
79
3
 
10
 
! Отговори
Шишо преди 4 години
Леле колко *** министър. Палето на тиквата.
78
3
 
6
 
! Отговори
най-после! преди 4 години
Оф, най-после дойде тази чудна новина!И така, и все пак ако някои настоява да влезе в пределите на Държавата, то да вземе ида подари на Министерството на здравето на първо време 200 000?;- тези които се лутат, недоволстват, таксите да стигнат до 250 000?;- при излизане от Държавата, също да се внесе такса - 100 000?, все пак ние тези хубавци сме ги издържали едно време с пара от Държавата;- тези които останат за по-дълго време - работа като санитари в болниците засегнати от вируса и без мръ
77
1
 
5
 
! Отговори
серсемин преди 4 години
Димитровден- 26 октомври. Благодаря.
76
3
 
5
 
! Отговори
оф ... преди 4 години
Ама аз предлагам на тези Заповеди Министъра да слага час на обнародване .... и качване на сайта ...Сега цяла нощ ще съм на линия, защото по някое време тя може и да се отмени ...Той адвоката Николай Хаджигенов ... още утре ще внесе Петитум в Адмнистративен съд - София град и нещата бързо ще се променят ...
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя е отпеди час, едва ли е още е валидна ?