Нова заповед: Ананиев забрани влизането в България!

Има и специален ред за предоставяне на стоки и услуги
Обновена: 6 апр 2020 21:05 | 6 апр 2020 20:49, Петя Славова
172

Снимка: МЗ

Виж други галерии »
12
Нова заповед за влизането в България и поставянето под карантина издаде здравният министър.
 
Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на Р България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина.

Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги.

Прочетете новата заповед тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
4
 
! Отговори
Bon преди 4 години
Време беше, погледнете % на заразените от болни идващи от чужбина. Спрете ги най после.
133
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сетила се Мара да се побара.Откога го казвам това,но недосегаемите нито четат какво им казват хората,нито мислят за тях.
132
2
 
13
 
! Отговори
666 преди 4 години
Е то вече мина! Както обикновено, след дъжд, качулка. Ама нормазно за тия м...ци.
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затваряй бате,ние вече сме си у маалата.
130
2
 
24
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
Тази мярка трябваше да се приеме заедно с извънредното положение !!!Късно е , вече вирусът е тук, хем го пускат, хем ни затягат мерките, к'во правят и те не знаят !!!
129
3
 
19
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Още в началото на март това трябваше се случи,не да ми ги прибирате екзотичните българи от екзотичните страни.Там да си седят да лижат задниците на англичани,французи,германци и разни колонизатори.Тук е мизерия,нали затова са там - защо се прибраха тук?
128
3
 
29
 
! Отговори
www преди 4 години
Тези, които донесоха вируса са български граждани с нисък социален статус, които работеха нелегално в Европа, за тях пак няма забрана, те са от групата на изключенията - български граждани и техните семейства. Идвата да точат системата на здравеопазването и да тормозят хората с кражби и побои.
127
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Забранил е само за чужденците. Всеки, който досега не се е сетил да си дойде, пак може да го направи. Не знам кое е правилното, факт е, че донесоха заразата, кой крив, кой прав, но всички ще съърбаме попарата......
126
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Южна Корея винаги са носили маски масово .Така че това не е вярно а сега нямат право да излизат без маска .. Вземете прочетете а после пишете. Това не е игра а силно заразна болест .
125
9
 
14
 
! Отговори
6 преди 4 години
Южна Корея е без маски , а тук налагат все по-ресриктивни милиционерски мерки ! Г-н Министър , пуснете крайградските автобуси на областните градове ! Дойде време за засяваме картофи , домати и пр., а няма хората , които нямат коли , да отидат до местата си .А и скола всеки ден е скъпо и не всеки може да шофира от старост или по здравословни причини .Разбира се , при спазване на изискванията .След 12 май ще е минал срока за засаждане !В малките градове и селата се движат свободно.Ние защо сме на
124
0
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Няма как да се отрече,че много от "ценните мозъци",които бяха изтекли от България се завърнаха и основната част от тях с бодра стъпка се отправиха към родните им гета.Там основното интелектуалните занимания на "мозъците",беше пиенето,лежането и безцелното мотане по сокаците.Първи,които разбраха за завръщането на "мозъците" бяха възрастните самотно живеещи хора,които бяха подложени на системни посещения от "мозъците" и подложени на физическо въздействие,както и лишаването им от оскъдните им средства
123
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** досега ли вкарвахте вирусоносители през граница!
122
7
 
13
 
! Отговори
Биолог преди 4 години
Принудителна карантина. Аз предлагам още с влизането да ги чакат маскирани спецсили с автомати и кучета. Оттам в камионетки откарани принудително в концлагери с бодлива тел. Ако някой кихне или се изкашля или каже нещо против властта - застрелян на място и в крематориума. Ненормални ли сте или да?
121
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак не затвориха границите и явно няма да го направят. Поне принудителна карантина за всички идващи от чужбина да наложат. Сегашната "задължителна" карантина разпространява вируса в България.
120
2
 
17
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Пичове, вирусът е вече тук. Вълкът е вече в кошарата, а чобанинът току що залости вратата
119
2
 
10
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Доколкото разбирам, няма забрана да излизаме.
118
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя пък каква чиста и свята република от население дребни тарикати с мания за величие, крадящи евросубсидии велики партийни бизнесмени и стадо което им ръкопляска вече 30 години? Българин осъдил Левски на смърт, мутри даряващи църкви и попове със златни часовници, кармата си знае работата такава държава няма как да съществува! бай балгар връзкарски некадърния тарикат е обречен рано или късно ще го разбере
117
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
точно така да забрани и влизането на евросубсидии в чалга републиката нали българите са най великите европейци на света!
116
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Киро е сдал багажа отдавна , а Тиквата го направи на 2ст по време на последния брифинг. Тази заповед бат Киро не я е чел даже.Само я е подписал.Всъщност затова е станал министър-да слуша и да подписва без да чете.В целия кабинет няма един човек със собствено мнение.Само безличници и слуги на н.в.Тиквата.А заповедта е едно голямо нищо.Всеки може да влезе и излезе от страната ни без проблем.
115
5
 
10
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Забелязал съм ,че когато не пиша " страната на винету,бокондия, тиквоандия "не събирам толкова минуси... Много *** на амбразурата ,брей!!!