Нови 8 случая на COVID-19 у нас, почина 90-годишна жена

549 са потвърдените случаи на вируса
Обновена: 6 апр 2020 17:30 | 6 апр 2020 17:30, Александър Попов
290
Нови 8 случая на COVID-19 у нас, почина 90-годишна жена
Снимка: БГНЕС

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 8 нови случаи, като всички те са в София. Лабораториите продължават да работят.

201 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 26 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Още по темата
По отношение на общата картина – към 6 април: 313 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 236 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47,7 години.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители е 30 души.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 22. Днес в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ е починала 90-годишна жена. 

Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на близките и семейството на починалата жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 4 години
Мда..Бях сигурен че "Странджата" няма да ми отговори!-:)Такива като него,"Тонката" "Зозо", Ха.ха и др.ТРолят тук и плюят по социализма обърквайки младото поколение! Трудно"спорят"и"убеждават"хора като мен които помнят какви точно бяха нещата! Днес,По лесно от това да подведеш един млад човек няма!-:)Даже и се скриха! -:)Убеден съм че"Странджата"е бил чиновник през социализма!Стояха по бюрата и правеха само"сметки"теоретични разбира се!А теорията и практиката,Винаги се размнинават!Закономерност!
209
18
 
2
 
! Отговори
Щщ преди 4 години
Долу един набор говори, че при комунизма имало ред. Ако има предвид, че за всичко се чакаше ред, прав е. Иначе всичко беше пълен батак.
208
0
 
7
 
! Отговори
Скептик до Шаши преди 4 години
Здрасти. Ами нашите са по-големи светци от Папата. Най-малкото кученце най-много се хвърля.
207
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то не останаха 90годишни,трябва да почваме столетниците ."Ада идва"-цитат.
206
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, ако не беше короната е щяла да живее поне до 190-годишна възраст.Такава нелепа и ненавременна смърт...
205
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам нищо против възрастните хора, НО за мен да вкарваш в тази "статистика" хора над 80 годишна възраст си е умишлен опит за манипулация, да коментираме как протича двустранна пневмония при 90 годишните е нелепо просто. Те могат да си отидат и от най- обикновен грип, а може и от старост.За мен всяка ненасилствена смърт при човек на тия години си е от старост.
204
0
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 години
Очаквам отговора ти " Странджа"! Гаранция че си ме прочел! Та? -:)
203
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"90 годишна почина от коронавирус...."Генерал Годжи съвсем ни взе за мезе, ашколсун!Много коварен вирус, да порази този цветущ и корав 90-годишен организъм!Колко смятате, че е щяла да живее жената, ако не беше се заразила с кови-то?Още 90 години ли?
202
1
 
10
 
! Отговори
българин преди 4 години
Прав си 222.Който от давна е тук.Знае Че тук се пише всякак. По важното е да напишеш нещо смислено,Което да стигне до що годе средно интелигентният българин и бъде разбираемо! Това че е без запетайки или точки Не е важно! Не сме в училище я?!-:)
201
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от хора дето правят забележки за правопис НЕ ЗАЩИТАВАМЕ ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЯ ТУКА
200
5
 
15
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Нашите, като са толкова загрижени, защо 2 пъти не дават коридор на руснаците до Италия. И Полша, и тя се пеняви. Политиката преди всичко, в Италия мрели-е щом ви помагат руснаците-***. Така излиза.Обикаляха през Турция и Гърция.
199
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Мангъра що не се цани доброволец в бърза помощ, та белким го прекара тоя вирус и се отърве от това задължение?
198
2
 
6
 
! Отговори
Стринка гергина преди 4 години
Кога ще бачкат съд нотариус и д-р
197
13
 
4
 
! Отговори
Щепсала преди 4 години
Хората предприеха мерки още от самото начало, ние сме една от страните с най-малък брой заразени и всички още ги хейтите какво и да направят.Всеки дава акъли зад монитора, но ако го сложат на отговорна позиция ще напълни гащите.
196
2
 
16
 
! Отговори
българин преди 4 години
До203 "Странджата"!И двамата сме от едно поколение живяло и през "комунизма"!И двамата знаем. Че тези днес"побелели глави"Живели,видяли и участвали в строителството на социализма.Защото ние с теб Не бяхме комунисти! Та днес които върло мразят Социализма.Бяха настъпени по някакъв начин от"комунистите"!Аз не съм бил партиен член!За теб не знам ,предполагам че И ти не си бил!Та социализма беше РЕД ПРЕДИ ВСИЧКО!Та ТЕБ С КАКВО ТЕ НАСТЪПИХА ТА ГИ МРАЗИШ ТОЛКОВА?! Отговори ми ако си коректна "личност"!
195
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100 procenta lajat.
194
0
 
8
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Ако Боко и щабчето му имаха акъл овреме да направят организация да поставят ефективно под карантина всички пристигащи от чужбина плюс някои допълнителни ограничения подбрани с акъл и такт, нямаше сега да седим вече 20 дена затворници и то без резултат...Нооо къде по-лесно е да затвориш цялата държава...
193
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да излизате никъде, вече ви взеха правата рoби. Закриха и парламента. Ако много знаете глобичка или директно в участъка за превъзпитание. Гешо бди.
192
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 195До преди месец голям рев как на никой не му се работи на бизнес-изедници за някакви мижави пари. А сега всички станаха супер работни.
191
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 200Така и не разбрахте, че короната ги покосява. Иначе въпреки заболяванията са се справяли и живели.А някои и без болести може да ги покоси ако имунната система направи свръхреакция. Това особено при по-младите.Ама чукча писател, не читател.