Нови 8 случая на COVID-19 у нас, почина 90-годишна жена

549 са потвърдените случаи на вируса
Обновена: 6 апр 2020 17:30 | 6 апр 2020 17:30, Александър Попов
290
Нови 8 случая на COVID-19 у нас, почина 90-годишна жена
Снимка: БГНЕС

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 8 нови случаи, като всички те са в София. Лабораториите продължават да работят.

201 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 26 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Още по темата
По отношение на общата картина – към 6 април: 313 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 236 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47,7 години.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители е 30 души.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 22. Днес в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ е починала 90-годишна жена. 

Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на близките и семейството на починалата жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С малки изключения нивото на журналистите на брифингите е трагично. Няма ясна мисъл, омазани въпроси, припряност, търсена на сензация и интриги и увъртане. За каква аудитория се прави това? Безсмислен дори и не цирк, щото вече не е забавно.От такива журналисти няма нужда нито едно разумно общество.
229
2
 
10
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Най-обичам да слушам "брътвежите на "щаба за дезинформация"!!!!!Една журналистка им каза ИСТИНАТА направо в очите!!!!!Не си играйте със страховете на Народа,че ще дойде ден във който няма да има къде да се скриете........
228
1
 
10
 
! Отговори
...... преди 4 години
Бих искал да използвам момента, за да поздравя щаба в България на чело с ген. Мутафчийски (капитан Америка) и неговите подчинени от лгата на необикновенните. Но им липсва само един клоун от цирка, за да допълни бройката. Така ще са още по силни в битката срещу невидимия враг. Този яростен и смъртоносен вирус единствен по рода си.
227
1
 
3
 
! Отговори
..... преди 4 години
Тия тестове са толкова надеждни, дори ти показват джакпота от тото 6/49 за другата седмица
226
2
 
11
 
! Отговори
??? преди 4 години
Нови 8 случая след колко теста? 10 теста или 20 теста? Ако се правеха по няколко хиляди теста на ден, регистрираните със заразата щяха да са много повече.
225
10
 
0
 
! Отговори
ORCUS преди 4 години
ДО: 248Не бързай, ще дойда и за тебе! Изчакай си реда!
224
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цели 8 (осем) случая на ден! С каква "невиждана ярост" ни удря тази "гадост". Адът се разтваря, за да ни връхлети "бедствие с невиждани до сега размери"... Цели осем заразени само за ден! Е, да, стовари ни се адът, ама не адът от някакъв вид вирус. А адът от нашето овче търпение на некадърните и нагли политици.
223
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Италия излизат все повече постове във FB на хора с починали близки възрастни хора - че са си отишли от друго или просто от старост, а са обявени като починали от коронавирус. Починалите в старчески домове са писани по презумция от все от коронавирус. Снимка на хале с наредени десетки ковчези, илюстрираща "ужаса от коронавируса" се оказа от преди години на удавени нелегални имигранти от потънало корабче. И така...
222
2
 
8
 
! Отговори
А ве преди 4 години
стига вече пропаднахте от45 до 60 до 70 и сега 90годишна смешни сте.
221
5
 
20
 
! Отговори
pipo преди 4 години
Като гледам какво правите по болниците и колко сте зле всички барабар с тоя колун с униформата, се чудим що не земем е дръво па да ви затепам сите наред докат мърда последниот. Ей, досега никой не е разигравал такъв цирк с жестока пародия на медицина. Навсякъде по болниците цари хаос и паника! Хората няма кой да ги погледне и *** от страх в чакалните, а вие ги пишете в статистиката на коронавируса. Медицината е все още в 18 век!!! Ако ви вземе някой машините една диагноза не може да сложите.
220
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо най-великия и смел политик се скри в резиденция,след като няма вирус?
219
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето и статистика - Докато на други места започна лек спад, в САЩ има растеж,в Русия синусоидата също върви нагоре - днес 954 болни повече.. Световните хегемони не търпят други да държат първенството.
218
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Шашиговориш / пишеш глупости, няма такова нещо, отказани санитарни или медицински полети!!!
217
2
 
20
 
! Отговори
До 231 преди 4 години
По времето на комунизма имаше ред,дисциплина и спокойствие. Нямаше мутри и рекет.Да,вярно нямаше пазарна икономика, но...пълно щастие няма.
216
3
 
17
 
! Отговори
стефан преди 4 години
Не чух един умрял само от корона без придужаващи още 5 болести.Не чувам и за други които умират от нещо друго, всеки който умира няма значение от кво задължително е заразен с короната.
215
6
 
25
 
! Отговори
Признание преди 4 години
Днес сутринта, с неохота генералът призна, че до момента няма починал пациент от корона квирус, който е без придружващи тежки заболявания.Използват тежко болни хорица с които да манипулират общественото настроение. Страх от Бога нямат, подлеци!
214
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязва се масирано и широкомащабно психическо деструктуриране.
213
6
 
2
 
! Отговори
Бацо преди 4 години
И да знаете, че Мангъров е виновен, този български Менгеле!
212
5
 
0
 
! Отговори
До Българин преди 4 години
Ти си голям шегаджия и си много объркан.
211
1
 
1
 
! Отговори
Tony преди 4 години
Covid 19 skoro ste izcezne, malko ste tirpim I vsicko ste se opravi. Spazvayte naredbite I se pazete. Vsicko nay dobro za vseki edin. Vseko cudo e za den dva, tazi cuma moje bi ste e za malko povece no I to ste otmine.