Пощата във Враца окупирана от възрастни хора, чакат пенсии

Големи опашки има и пред банкоматите в града
7 апр 2020 16:05,
9
Пощата във Враца окупирана от възрастни хора, чакат пенсии
Снимка: Павел Гълъбов/dnes.bg

Въпреки предупрежденията и удължения срок за раздаване на пенсиите огромна опашка от чакащи се образува на входа на централна поща във Враца. Възрастните хора са дори повече от друг път. От община Враца раздават безплатни платнени маски на пенсионерите, които не са успели да се снабдят с такива, съобщава vratzadnes.com.

Още по темата


Заради стълпотворението служители на общината и полицаи дават указания на хората и ги предупреждават да спазват дистанция. Въпреки това възрастните хора не са много изпълнителни.

Шефката на пощата във Враца Дарина Стефанова също се включва в организацията по раздаване на пенсиите и на входа на сградата следи за спазването на наложените мерки, във връзка с разпространението на коронавируса в България.

Очаква се след като си получат пенсиите възрастните да отидат в търговските вериги. Големи опашки има и пред банкоматите в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Враца гарга не каца.
4
5
 
7
 
! Отговори
Враца преди 4 години
Враца, града в който съм роден, но не живея от 13 години! Мизерия, бюрокрация, некомпетентни хора и бюрокрация. Мутренските години там още не са отминали! Малкия човек живее в мизерия и страх от 100ната властимащи, които колят и бесят там! Кмета усвои парички за нови плочки и осветление, но немотията си каза своето. Града е безлюден, останали са шепа хора. Един от най-западналите градове не в Бг, не в Европа а може би в света
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Враца, Баце! Котило на *** от селията.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние си стоим вкъщи в същото време, а сакън да не минем през някой парк да подишаме въздух на по 4 метра от друг човек. На една приятелка баба й не се спря да рендосва магазините, и на всякакви призиви да остане у дома казва аз мойто съм си го изживяла. Такова им е мисленето масово. Изживяла, ама ще изядат по едно място по болниците.
1
3
 
13
 
! Отговори
Шойгу преди 4 години
Да се разредят, да не дойде оная с косата...