581 са вече случаите на COVID-19 у нас, новите случаи намаляха

Има нов заболял сред медицинския персонал
Обновена: 8 апр 2020 08:10 | 8 апр 2020 08:08, Александър Попов
182
581 са вече случаите на COVID-19 у нас, новите случаи намаляха
Снимка: БГНЕС

През денонощието са доказани нови 16 нови случая на COVID-19, 6 са приети в болница. Общо заболелите са 581, увеличението е с 2,8%. Това обаче е с близо два процента в стравнение с предния ден.

Още по темата

Няма нови области на разпространение на болестта, като 11 са в София, 3 в Стара Загора, 1 в Пловдив и 1 в Кърджали. Има още един заболял сред медицинския персонал - рентенов лаборант в София. Така случаите стават 32.

213 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 21 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 23.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
10
 
19
 
! Отговори
сиромах преди 4 години
Ама никак не ми се вярва,че имаме само толкова вирусоносители или болни от ковид19.И ако генерала е абсолютно сигурен защо не разпореди една масова кампания за тестове та макар и не на 100% от населението ако ще и само в София да бъде?Имам чувството,че ще имаме изненада след като се отлаби карантината!Ако така чакаме да се появяват по 4-8 заразени ще я караме до догодина и наистина ще се окаже прав доцент Мангъров.
110
9
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ завинаги! преди 4 години
До ДанниНе му вярвам на worldometer! Аз вярвам само на акад. д-р.ст.н.с.проф. Борисов. Той каза, пикът е след 2 седмици!
109
2
 
10
 
! Отговори
До 124 преди 4 години
Стига си се хващал на въдицата на медийната пропаганда.Няма смисъл от тестване на всеки дом. Дори и бързите тестове за определяне на общата картина се правят като се избират целеви групи, затова в нея попада Банско. !Човечеството отдавна е наясно с методики за овладяване на епидемиологични процеси.Дали в информацията ти за Гърция, не е изпуснато, че се прави в появило се около границата огнище.
108
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко от новите случаи са пристигнали заразени от чужбина? Колко са се заразили от контакт със заразен в чужбина? Колко са заразените от вътрешно разпространение на заразата,.заради което сме като в затвор по домовете си? Защо укриват тази важна информация?
107
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не знае, какво става и какво следва с този вирусНяма смисъл от политиканстване. Положението е наистина сериозно. Ако някой още не го съзнава ,значи е много зле с мисловния процес.
106
11
 
6
 
! Отговори
до 115 преди 4 години
Замълчи и се скрий... а ако искаш прочети днешната официална информация--българите живеем най-малко в ЕС...грях ще имаш .....и на теб и на децата ти...проклети да сте. За жалки парички пишете в угода на безмозъчни и корумпирани управляващи.
105
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на средствата за масово осведомяване е да сведат ясно до масите информацията от щаба, като по възможност я анализират в вероятните и аспекти.На мен не ми е ясно, защо се получава това което наблюдаваме на брифингите.Какво е това самочувствие, че журналиста има ниво и контакти, да обяснява на министър председател каквото и да е? Да го занимава с частни случаи, за които на местно ниво има отговорници.Това неумие трябва да се спре!
104
9
 
13
 
! Отговори
тест преди 4 години
И все пак, как в Гърция - болния човек на ЕС, ще правят тестове във всеки дом , А ние за пример на света - без тестове дори и на хора в едно домакинство с доказан болен. Пардон--за депутати има тестове....
103
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 120Какви минуси ми слагате бе романи от Достоевски?!Не поните ли какво каза Борисов?
102
6
 
26
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Как едни журналист не попита нещо конкретно и ясно!-Къде са 1000000 ваксини шумно обявени от ББ преди 14 дни?-На каква база почива статистиката на заразените дневно? Кои се тестват, тези които постъпват в болница или по друг алгоритъм?-Тези фабрики които шият облекла и според ББ ги е преорганизирал, нека каже колко бройки шият по държавна поръчка, защото това е фалшива новина ушили са нищожно количество, защото шмекерите внасят от Китай и ги продават на държавата с 40-кратно завишение!
101
22
 
10
 
! Отговори
Математика преди 4 години
Карантината беше въведена твърде рано. Българите са недисциплинирани и вече почнаха да я нарушават. А в БГ-то нещата тепърва предстоят. ТРябваше да изчакат поне 10 дни още. Щяхме да имаме 1000 заразени, но нямаше да има "втора вълна". За съжаление в БГ-то управлява не интелекта, а милиционерщината.
100
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов каза:''Щом Мутафчийски каже,че три дни поред намаляват заразените ще махна извънредното положение''Ха да видим днес намаляха,ако и до петък е така в събота трябва да сме в парка на разходка!
99
2
 
15
 
! Отговори
Мутафа преди 4 години
До ЛойкоАма почнаха да ми задават вече много неудобни въпроси. Кажи на Домуса и Делян да вземат мерки!
98
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако съдя по днешните заглавия, вървим към завой в "управлението на кризата". Не вярвам да са им уврели кратуните, по-скоро вече имат нови опорни точки. Да видим.
97
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До няма лекарство!А дали ще можеш да го проболедуваш? Борис Джонсън и той беше на същото и сега е в интензивното отделение.
96
9
 
8
 
! Отговори
! до 107 преди 4 години
Сърбия, Румъния, Унгария, Полша, Гърция.....това са държавите в които броят на тестовете спрямо населението е подобен на нашия. Къде тръгва някой да ни сравнява с богатите северни държави или пък с такива с огромни стойности на епидемията. Или викате, избираме си ги така, че сравнението да е най-ярко, видиш ли ние сме най-зле. Типично българска черта, все да хленчим и да се оплакваме, да се подценяваме.
95
11
 
8
 
! Отговори
няма лекарство! преди 4 години
До до 103От което следва,че всички трябва да преболледуват и карантинната е безмислена
94
1
 
1
 
! Отговори
До 97 преди 4 години
Нали се сещаш как трябва са се формулира такъв въпрос тогава. Или е норма да се подменя значението на думите, за да се получи определено внушение.Кога ще имаме възможност да тестваме с мащабите на Герания и Франция?А отговора на този въпрос е очевиден.Но за в бъдеще, тази игра си отива. В предвид предстоящата криза този тип журналистика, ще олекне много.
93
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единсвеното, което ме задържа в къщи е лошото време. Но сега се оправя и не мисля,ч е си стоя в къщи. Един месец е достаъчно социална изолация. Трябваше вече да е свършило работа. Каквито управляващите, такива и заповедите им - некадърни. Започвам сам да су определям парвилата. И не - няма да ме глобят, щото куките са мързеливи и ***. Ще ме хванат за шлифера.
92
1
 
9
 
! Отговори
! до 95 преди 4 години
Щатите до момента са направили 2 082 431 теста....явно от една седмица се разправят с вируса. Немците са осъществили 918 460.....те от две седмици се изпитват....Когато си измисляте някакви бройки, не забравяйте, че лесно се проверяват. И друго, не ни сравнявайте с икономики топ 5 в света или с нации с несравнимо по-голям икономически, политически и изобщо всякакъв капацитет. Едно е Германия да ти се обади да им пратиш тестове, друго е България или Гърция да кажем.